REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto apylinkės teismas pradėjo nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje 45 metų Raimondas Pelys kaltinamas tuo, kad apgaule vengė atsiskaityti už atliktus darbus, gautas prekes, suteiktas paslaugas ar vengė privalomų įmokų ir dėl to kitam asmeniui padarė turtinės žalos.

REKLAMA
REKLAMA

Už tokį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

REKLAMA

 R. Pelys jau anksčiau yra patekęs į teisėsaugininkų akiratį, kai buvo įsiskolinęs kelis milijonus litų. Vyriškis buvo pagrobtas ir laikytas nelaisvėje. Tada į areštinę kaip įtariamasis pakliuvo ir grupės „BIX“ vadybininkas Rolandas Puolis. Tačiau pastarajam kaltinimai nebuvo pateikti, todėl jis buvo paleistas.

R. Pelys ilgą laiką gyveno JAV ir neseniai grįžo. Jo ieškojo ne tik Lietuvos policija, bet ir kitų šalių teisėsaugininkai dėl padarytų milijoninių aferų.

 Pradėdamas verslą Vilniuje 1992–1995 metais R. Pelys buvo įtariamas susidėjęs su kriminaliniais autoritetais iš kitų šalių. Vyriškis turėjo prabangų biurą Vilniaus senamiestyje, o pietauti dažnai skrisdavo į Londoną ar Kopenhagą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų