• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV nekalto pokšto metu nušauta 18-metė

Mergina norėjo staiga iššokusi iš spintos nustebinti draugą

Kolorade (JAV) nekaltas bandymas papokštauti baigėsi tragiškai – buvo nužudyta 18-metė mergina, rašo cnn.com.

REKLAMA
REKLAMA

Incidentas užfiksuotas penktadienį, kai Premila Lal ir jos 12-metis pusbrolis nusprendė iškrėsti pokštą artimam šeimos draugui Nerrekui Galley. Merginos šeima neseniai persikėlė į naują namą, o N. Galley laikinai jį saugojo. P. Lal kartu su pusbroliu penktadienio vakarą įsliūkino į namą, to nežinant N. Galley, kuris tuo metu žaidė kompiuterinius žaidimus su merginos broliu.

REKLAMA

Vaikinai išgirdo kažkokius garsus name, todėl nusprendė patikrinti.

„Mes pagalvojome, kad galbūt namuose yra įsilaužėlis arba atėjo kaimynai pasisveikinti naujakurių“, – teigė merginos brolis.

Pasirodė, kad įsilaužėlė yra P. Lal. Ji netikėtai iššoko iš spintos, norėdama nustebinti N. Galley. Nnetikėtas pokštas virto tragedija, mat išsigandęs merginos riksmo vaikinas iššovė. P. Lal buvo skubiai nuvežta į ligoninę, tačiau praėjus valandai jai konstatuota mirtis.

REKLAMA
REKLAMA

N. Galley yra pareikšti įtarimai dėl neatsargaus elgesio ir dėl to, kad leido žuvusios merginos 15-mečiui broliui prieiti prie ginklo. Tačiau kol kas jam nėra pareikšti kaltinimai dėl merginos nužudymo.

Žuvusios merginos šeima irgi nesiekia bausmės vaikinui.

„Mes praradome dukterį, todėl nenorime, kad kita šeima netektų sūnaus, ypač dėl to, kad tai buvo nelaimingas incidentas“, – teigė merginos tėvas Praveenas Lalas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų