REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lankytinų Šri Lankos vietų Top 20 (II dalis), tačiau sąrašas galėtų būti be pabaigos… Geriausia į šią šalį vykti bent 10-čiai dienų, o jei leidžia laikas ir finansai – trys savaitės čia tikrai neprailgs. Šri Lanka – egzotinių kelionių gerbėjų rojus. Nieko nuostabaus – 2000 metų kultūros, didingų griuvėsių, drambliai, nuostabūs paplūdimiai, budistų šventyklos, vandens sportas ir daugybė kitų pramogų. Šri Lankoje labai linksma sutikti pvz. Šv. Kalėdas – būti paplūdimyje arba lankytis šventyklose, rašo tinklalapis makalius.lt

REKLAMA
REKLAMA

Trincomalee

Norint aplankyti Trincomalee, jums teks apsilankyti Šri Lankos rytinėje pakrantėje. Čia stūkso įspūdingas giliavandenis uostas kuriame namus randa laivai. Pagrindinis Trincomalee akcentas – gražūs paplūdimiai, kuriuose vietos gyventojai ir turistai mėgsta plaukioti banglentėmis, žvejoti ir nardyti. Jeigu gerai suplanuosite savo vizito datą, galite pamatyti ir banginių!

REKLAMA

Alankuda

Jeigu mėgstate stebėti laukinę gamtą arba esate pamišę dėl vandens sporto, tuomet galite aplankyti Alankuda paplūdimį. Šis paplūdimys tįso Šiaurės vakarų pakrantėje ir svečiams siūlo nuostabų delfinų ir banginių stebėjimą. Galima išbandyti banglentes, jėgos aitvarus ir nardymą ir tai dar toli gražu ne viskas.

Negombo

Negombo dažnai pamatysite visuose atostogų brošiūrose ir tikrai ne vien dėl to, jog jis tėra vos už 7 km nuo oro uosto. Čia jūs rasite geros kokybės kurortinio apgyvendinimo vietų ir keletą „viskas įskaičiuota“ siūlančių viešbučių. Pajūris ribojasi su Negombo įlanka, kur kokosų palmės ir tropinis klimatas kuria nepaprastą atostogų atmosferą.

REKLAMA
REKLAMA

Beruwala ir Bentota

Jeigu keliausite truputį piečiau, už Negombo, pasieksite turistų gausiai lankomą Beruwela ir Bentota (maždaug už 65 km nuo Colombo oro uosto). Beruwala ir Bentota regionai yra atskirti upės – egzotiški paplūdimiai, prabangūs viešbučių kompleksai, SPA centrai ir labai daug įvairių pramogų. Taigi, ką veikti – ar mėgautis ajurvedos masažu ar išbandyti vandens pramogas priklauso tik nuo jūsų.

Arugam

116 km nuo sostinės Colombo nutolęs paplūdimys ir žvejų kaimelis yra vadinami tiesiog Arugam Bay. Tai – geriausias banglentininkų paplūdimys visoje Šri Lankoje, ir 4-tas geriausias paplūdimys pietryčių Azijoje. Taip pat šį paplūdimį galime aptikti ir TOP10 pasaulio paplūdimių sąraše. Netoliese yra puiki vieta paukščių stebėtojams. Taip pat netoliese įkurtos šventyklos, tad prieš ar po vandens malonumų, galėsite užsukti jų apžiūrėti.

Beje, Šri Lankoje bus smagu ilsėtis su visa šeima. Pramogų čia užteks kiekvieno skoniui. Daugiau lankytinų Šri Lankos objektų čia: Egzotinės kelionės. Šri Lanka – lankytinų vietų TOP 20 (I dalis)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų