REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Remiantis naujausiu „mūsų skaitmeninės priklausomybės“ tyrimu, kurį atliko kompanijos „IDC“ ekspertai, 97% amerikiečių namų ūkių ir toliau naudoja asmeninius kompiuterius kaip pagrindinius skaičiavimų įrenginius, o 41% pasiruošę modernizuoti savo kompiuterius kitais metais, rašo puslapis „DigiTimes“. Be to, 54% respondentų per ateinančius metus ketina įsigyti naują kompiuterį.

REKLAMA
REKLAMA

Amerikiečiai praleidžia daugiau nei 43 valandas per savaitę, naudodami tokius įrenginius, kaip išmanusis telefonas, planšetė, asmeninis kompiuteris arba hibridinis įrenginys, tuo tarpu maždaug pusė viso laiko tenka būtent asmeniniam kompiuteriui. Dar daugiau, virš 73% apklaustųjų pasiruošę savaitei atsisakyti treniruočių, 71% – saldumynų, 65% – kofeino, 58% – kabelinės televizijos, 33% – netgi automobilio, kad tik galėtų naudotis savo kompiuteriu.

REKLAMA

Apklausa rodo, kad vidutinis amerikietis turi maždaug 4 metų senumo kompiuterį ir laukia maždaug 13 minučių per dieną, kol atsidarys kokia nors interneto svetainė, pasikraus operacinė sistema arba sistema išsijungs. Tokiu būdu, per metus laukiama maždaug 3 dienas.

Iš esmės, tyrimas parodė, jog vartotojai suinteresuoti gauti kuo didesnį produktyvumo lygį už mažesnę kainą, o šių faktorių suma ir nusprendžia, ar žmogus įsigys naują kompiuterį. Vis tik senų sistemų vartotojai nelabai supranta, kokiais privalumais pasižymi nauja „geležis“, pažymi apklausą atlikę ekspertai. Pabaigai pažymėsime, kad apklausa atlikta kompanijos „Intel“ užsakymu.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų