REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienio popietę Lavoriškių kelio poste muitinės pareigūnai iš Baltarusijos įvažiavusio mikroautobuso grindyse aptiko slėptuvę su cigarečių kontrabanda. Sulaikytų nelegalių rūkalų vertė – 41 tūkst. Lt, abu automobiliu važiavę baltarusiai taip pat sulaikyti dviem paroms.

REKLAMA
REKLAMA

Kontrabandinių rūkalų gabentojai iš Baltarusijos negaili jėgų ir laiko, versdami savo automobilius važiuojančiomis cigarečių slėptuvėmis.

REKLAMA

Liepos 31 d. popietę, apie 14 val. į Lavoriškių kelio postą mikroautobusu „Ford“ atvažiavę du Baltarusijos piliečiai Lietuvos muitinės pareigūnams sakėsi nieko draudžiamo nevežantys. Tačiau mašiną patikrinus detaliai, paaiškėjo, kad grindys tuščiavidurės: ten įrengta specialios konstrukcijos slėptuvė, pasiekiama tik išmontavus keleivių kėdes.

Slėptuvėje rasti 4033 pakeliai baltarusiškų cigarečių „NZ Gold Superslim“ ir 1914 pakelių „Queen Superslims“, kurių vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – 41 629 Lt.

REKLAMA
REKLAMA

Mikroautobusu važiavę Baltarusijos piliečiai S. T. ir V. R. buvo sulaikyti dviem paroms. O Muitinės kriminalinės tarnybos (MKT) Vilniaus skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 199 str. 1 dalį (Kontrabanda), 199-2 str. 1 d. (Neteisėtas disponavimas akcizais apmokestinamomis prekėmis), 22 str. 1 dalį (Pasikėsinimas padaryti nusikalstamą veiką).

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų