REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keturias dienas važinėdami „Pildyk Smart Taxi“, vilniečiai mokėjo, ko gero, pigiausiai pasaulyje – vidutiniškai 32 ct už kelionę.

Keturias dienas važinėdami „Pildyk Smart Taxi“, vilniečiai mokėjo, ko gero, pigiausiai pasaulyje – vidutiniškai 32 ct už kelionę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Smart Taxi“ kartu su išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslauga „Pildyk“ pasiūlyta galimybe važinėti mokant po 2 ct už minutę pasinaudojo beveik 2000 vilniečių. Iš viso jie sutaupė 37 tūkst. litų.

REKLAMA

Maži tarifai leido paslaugomis naudotis laisviau, tad standartiniais tarifais vidutinė kelionės kaina siektų apie 46 Lt. Įprastai vidutinė kelionė „Smart Taxi“ kainuoja 19 Lt.

„Pildyk“ mažas kainas siūlo visose srityse. Eksperimentas, koks būtų „Pildyk“ taksi, labai pavyko. „Pildyk“ yra draugiškas visiems, nesvarbu yra žmogus klientas ar ne, todėl beveik už dyką vežėme visus keleivius Žmonės gavo pigiausią, smagią ir kokybišką paslaugą, o mes mainais – daug džiaugsmo. Tokiais netikėtais gerais darbais dalintis yra gera“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jos, ypač smagu buvo, kad maloniai nustebę žmonės noriai dalinosi savo džiaugsmu – parašydavo vairuotojams atsiliepimus apie kelionę, o su „Facebook“ draugais dalinosi žinia apie galimybę sutaupyti.

„Susidomėjimo ir gerų emocijų „Pildyk Smart Taxi“ sulaukė tikrai daug. Dalis keleivių apie neįtikėtinai mažą kainą nebuvo girdėję, ir kelionės pabaigoje išgirdę, kad reiks mokėt tik po 2 ct/min., labai nustebdavo. Žiniai pasklidus, užsakymų sulaukėm tikrai daug, bet pasistengėme visur spėti, o keleivių džiaugsmas atpirko intensyvų darbą“, – sakė Vytautas Reisas, „Smart Taxi“ direktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penki „Pildyk“ lipdukais pažymėti „Smart Taxi“ automobiliai keleivius keturias dienas vežiojo už 2 ct/min. tarifą. Liepos 25-28 d. numeriu 1820 iš viso sulaukta apie 800 taksi kelionių užsakymų.

„Smart Taxi“ dirbti Vilniuje pradėjo praėjusių metų pabaigoje. Bendrovė pirmoji į gatves išleido hibridinius taksi automobilius, didžiąją jos parko dalį sudaro nauji „Toyota Prius“. „Smart Taxi“ vairuotojai dėvi uniformas, dirba su modernia užsakymų valdymo IT sistema, o keleiviai gali naudotis nemokamu bevieliu internetu ir atsiskaityti visomis mokėjimo kortelėmis.

REKLAMA

„Pildyk“ yra populiariausia Lietuvoje išankstinio mokėjimo paslauga. Birželio mėn. atlikto RAIT tyrimo duomenimis, „Pildyk“ naudojasi 56 proc. šių paslaugų vartotojų Lietuvoje. Beveik 48 proc. Lietuvos gyventojų nurodo, kad tarp išankstinio mokėjimo kortelių mažiausią kainą siūlo „Pildyk“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų