• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pravieniškėse – trilerio vertas pabėgimas automobiliu

Sužalotas pareigūnas, įtariamieji nesulaikyti

Pravieniškių pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje antradienio pavakarę, apie 18.30 val., buvo sužalotas pareigūnas, bandantis stabdyti sprunkantį automobilį.

Pravieniškių pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje antradienio pavakarę, apie 18.30 val., buvo sužalotas pareigūnas, bandantis stabdyti sprunkantį automobilį.

REKLAMA

Kaip praneša Policijos departamentas, Pravieniškių II kaime (Kaišiadorių r.) prie pataisos namų automobiliu „Audi 100“ atvažiavo nežinomi asmenys.

Jie permetė draudžiamus daiktus į Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos teritoriją. Nuvažiuojantis automobilis partrenkė jį sustabdyti bandantį 52 metų inspektorių A.S.

Vyras buvo vežamas ant priekinio variklio dangčio apie 280 metrų, kol ties posūkiu nukrito ant kelkraščio. Pareigūnas dėl kūno sumušimų gydomas ambulatoriškai.

Pirmosios valdybos viršininkas Darius Prokarenka portalui balsas.lt pasakojo, kad apie šį įvykį dar mažai žinoma: „Pareigūnas išleistas gydytis į namus. Automobiliu vykę asmenys paspruko. Pirminiais duomenimis, „Audi 100“ vairuotojas pervažiavo pervažą, kurioje buvo nuleistas užtvaras.

REKLAMA
REKLAMA

Kreipsimės į geležinkelio atstovus, kurie pateiks vaizdo įrašą. Peržiūrėsime ir mūsų teritorijoje užfiksuotus vaizdus.“

Balsas.lt primena, kad vakar buvo rašoma apie dar vieną incidentą šiuose pataisos namuose. 2013 m. liepos 23 d., apie 13.20 val., Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos 1-ojoje valdyboje esančioje introskopo patalpoje pareigūnams patikrinus į ilgalaikį pasimatymą su nuteistuoju A. K. atvykusios pilietės J. D. asmeninius daiktus jos rankinėje buvo rastas mobilusis telefonas.

REKLAMA

Įtariama, kad pasimatymo pataisos įstaigoje metu buvo planuota šį telefoną perduoti nuteistajam. Atvykusi į pasimatymą J. D., kaip ir visi kiti į pasimatymus atvykstantys asmenys, teisės aktų nustatyta tvarka prieš pasimatymo suteikimą pareigūnų buvo įspėta apie draudimą įnešti į pataisos įstaigos teritoriją nuteistiesiems draudžiamus turėti daiktus bei teisinę atsakomybę už šio draudimo nesilaikymą.

Pilietė J. D. bei mobilusis telefonas perduoti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnams.

Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos 1-ojoje valdyboje 2013 m. liepos 23 d. duomenimis bausmę atlieka 849 nuteistieji pirmą kartą laisvės atėmimu už tyčinius nesunkius ir apysunkius nusikaltimus, taip pat už nusikaltimus, padarytus dėl neatsargumo, kuriems teismas nustatė atlikti bausmę pataisos namuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų