REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dvi viena kitą minios akivaizdoje bučiuojančios paauglės, o šio vaizdelio fone būrys įkaušusių vaikinų. Kitas vaizdelis – šokolado padažo laižymas nuo krūtų, kad laimėtum kokteilį – tai tik keletas vaizdelių iš to, kaip atrodo britų jaunimo šėlionės, rašo thesun.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Jau penktą valandą vakaro Bulgarijos kurortų pasilinksminimo vietose galima išvysti minias atostogų džiaugsmų nesuvaldančių jaunuolių – putų vakarėliai, alkoholis ir šėlsmas be ribų. Bulgarijos kurortai, kuriuose įsikūrę daugybė viešbučių ir barų labai populiarūs tarp jaunimo – čia noriai atvyksta Olandijos, Vokietijos ir Skandinavijos šalių jaunuoliai, bet itin aktyviai juose lankosi britai, kuriuos čia vilioja neįtikėtinai pigus alkoholis.

REKLAMA

18–metis Samas Eilsonas „The Sun“ žurnalistams apie savo įspūdžius pasakojo: „kai atėjome į barą su draugais, čia buvo nemokamų gėrimų valanda, tad išgėriau apie 20 taurelių degtinės, paskui vartojau narkotikų, o galiausiai per vieną vakarėlio žaidimų teko su mergina, kuri turi vaikiną, suvaidinti, kad užsiimame seksu“.

Vaikino draugas Joshas Friendas teigė, kad britų jaunimui, pamačius alkoholio kainas baruose ir parduotuvėse norisi sugrįžti į Bulgariją vėl ir vėl.

REKLAMA
REKLAMA

Atostogaujančių turistų Bulgarijoje laukia ne tik nesibaigiančios linksmybės. Upėmis besiliejantys svaigalai, itin populiarūs narkotikai ir nuotaika „be ribų“ dažnai atneša ne tik sunkias pagirias, bet ir kur kas rimtesnių problemų, mat po tokių siautulingų išgertuvių dažnai pasitaiko muštynių ar plėšimų.

 

Šokiruojančias fotografijas galite pamatyti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų