REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pamačiusi buvusių grupės narių išplatintą laišką spaudai, kuriame rašoma apie atsinaujinusią grupę „Projektas Kitokios“ pradėjau juoktis. „Kitokios“ – neišsiskirstė, kitokios nepasivadino jokiais projektais, „Kitokios“ buvo yra ir liks „Kitokios“, kurias šiandien sudaro grupės branduolys R.Klimaitytė, O.Šklėriūtė, A.Chmelevskytė ir R.Valančiūtė.

„Pamačiusi buvusių grupės narių išplatintą laišką spaudai, kuriame rašoma apie atsinaujinusią grupę „Projektas Kitokios“ pradėjau juoktis. „Kitokios“ – neišsiskirstė, kitokios nepasivadino jokiais projektais, „Kitokios“ buvo yra ir liks „Kitokios“, kurias šiandien sudaro grupės branduolys R.Klimaitytė, O.Šklėriūtė, A.Chmelevskytė ir R.Valančiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirma mintis, kuri atėjo į galvą, tai, kad merginos dar kartą įrodė savo išsilavinimą, vaizduotę, asmenybes...Tebūnie jos egzistuoja, tebūnie jos bando dainuoti, dirbti, tačiau kam taip žemai pulti ir naudotis tuo, kas tiesiog net nesi, ką ne tu sukūrei?

REKLAMA

Grupės idėjos savininkė yra Renata, kartu su ja mes kūrėme šį projektą žingsnis po žingsnio... Viduje ši žinia, žinoma, sukėlė tam tikrus sentimentus, nes nei Greta, nei Indrė nebuvo šioje grupėje pradžių pradžioje.Todėl vienintelis dalykas, kuris papiktino tai daug daug netiesos Indrės žodžiuose... Visų pirma – mes dirbome kolektyve, kur kiekvienas svarbus, tačiau taip save sureikšminti ir teigti jog be jų nebūtų „Kitokių“. Juk pavyzdžiui K.Moss reklaminis veidas baigęs savo veiklą įmonėje „Mango“ nepasisavina idėjos o juolab nepavadina savo veiklos „Projektas Mango“...Juk mes niekada nepasakėm, kad be mūsų koncerte liktu tik pozuoti, kad be mūsų nebūtų naujų idėjų, reklamos ir galiausiai ką dainuoti televizijoje, rengtis ar nuvykti į koncertą, kad be mūsų nebūtų jų. Tai – sistemingas darbas trunkantis ne vieną dieną. Mums paprasčiausiai labiau patiko dirbti, o ne sureikšminti save kaip veidą.  O, kad jos buvo pusė projekto „Kitokios“ ir pati priežastis dėl ko mes išsiskirstėm – visa tai melas...

REKLAMA
REKLAMA

I.Burlinskaitės atsiradimo grupėje priežastis buvo Guostės Dilienės pasirinkimas kurti šeimą, ji tuo metu laukėsi vaikelio. Indrė Burlinskaitė buvo priimta kaip pakaitinė mergaitė, kol Guostė nuspręs grįžti. Indrė į grupę įžengė „audringai“ lydima erotinių fotosesijų ir eskorto skandalo nuo pirmos į grupę atėjimo dienos, kas jau tada privertė sudvejoti ar nesuklydome, tačiau išlikome draugiškos ir lipdėme kitokį žmogaus paveikslą. Vėliau pasilikome su ja, nes Guostė nusprendė nebegrįžti į tokį projektą „Kitokios“, kuriame lieka Indrė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip gaila, kad žmogus kartais gali savęs taip negerbti ir meluoti tiesiai į akis. Nei aš, nei Renata nenorėjome jokių skandalų, nenorėjome viešinti priežasčių dėl kurių atsisakėme darbo su I. Burlinskaite. Nutylėjome netgi tada, kai dienos šviesą išvydo spaudos pranešimas, kuriame buvo skanduojama jog Greta su Indre paliko grupę.... „KITOKIOS“ – neišsiskirstė, kitokios nepasivadino jokiais projektais, „Kitokios“ buvo yra ir liks „Kitokios“, kurias šiandien sudaro grupės branduolys R.Klimaitytė, O.Šklėriūtė, A.Chmelevskytė ir R.Valančiūtė.

REKLAMA

Gyvenime neesu savinusis nieko, kas nepriklauso man, pasirodo, kad kitiems tai kasdienybė. Šiuo atveju buvusioms mūsų projekto narėms... Juk likti galite kuo tik norite, tačiau pasisavinti idėją, pavadinimą pridedant žodį...Ir klaidinti žmones, ar tik tiek sveria sąžinė?

Norisi, kad tiesa išvystų dienos šviesą....Sukurtas žmogaus siluetas, šiuo atveju I. Burlinskaitės, visiškai klaidingas...

Pabaigai, norėčiau kreiptis ir į abi buvusias koleges, daug daug kartų pasakydama Ačiū...Juk šiuo atveju tik parodėte žmonėms savo veidus, atsivėrėte pilnumoje. Kitokios nebuvote ir šiuo pigiu žingsniu jomis netapsite. Mąstykime savomis galvelėmis, nevokime kitų idėjų, įrodykime savo vertę... Kas nesusitvarkys vidaus ir nepalaikys tvarkos, tas skęs vidiniame chaose... Šiuo atveju taip ir vyksta.

REKLAMA

„Norime pasakyti didelį ačiū už mums padarytą reklamą“...Matyti, kad aukštojo mokslo diplomas taip ir šypsosi nuo lentynos ir nepadėjo suregzti savojo pavadinimo naujajai grupei, o ir vietos po saule merginoms pritrūko. Sėkmės“, - tokį laišką redakcijai atsiuntė O.Šklėriūtė. (kalba netaisyta)

Tokią poziciją mergina išdėstė po to, kai vakar plačiai nuskambėjo I. Burlinskaitės ir G. Lebedevos naujos grupės pristatymas. Spaudoje perskaičiusios apie išėjusių merginų naują debiutą su pavadinimu "Projektas Kitokios", O. Šklėriūtė ir R. Klimaitytė neteko žado. Plačiau apie naują muzikinį projektą "Projektas Kitokios" skaitykite čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų