• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nepalankus metas reikalams tvarkyti: atsisakykite ryžtingų veiksmų. Ruoškite nebent būsimų žygių pagrindus.

Avinas Nepalankus metas reikalams tvarkyti: atsisakykite ryžtingų veiksmų. Ruoškite nebent būsimų žygių pagrindus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jūsų atkaklumas turi būti lankstus – mokėkite nusileisti, nusišypsoti, atleisti, pamiršti – dabar ne jūsų jėgos metas, reikia mokėti ir patiems prisitaikyti. Palanki diena bet kokiems reikalams tvarkyti.

REKLAMA

Dvyniai Apsivalymo nuo nuodingų minčių, prisiminimų, žmonių metas. Nepraleiskite progos susitvarkyti ir išmesti visas šiukšles iš savo gyvenimo.

Vėžys Pasistenkite kuo taikiau praleisti šią dieną – tai laikas, kai galite įgyti ne tik puikių sąjungininkų, bet ir priešininkų.

Liūtas Jausite ir nutuoksite daugiau negu aplinkiniai, tad labiau tikėkite tuo, ką sako vidinis balsas. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, skolomis, paveldėjimu. Gera proga ieškoti dingusių daiktų. Palanku atsiriboti ir visiškai nutraukti santykius su jums nemaloniais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Per didelis pasitikėjimas, atvirumas pakenks. Neieškokite pagalbininkų – dabar esate gana stiprūs, kad vieni įveiktumėte esamus sunkumus. Vakaras palankus susitikti su artimais draugais.

Svarstyklės Taupykite jėgas ir laiką. Venkite nereikalingo bendravimo – tai gali praryti nemažai jėgų. Jeigu jums reikia pagalbos, gero patarimo, pasikalbėkite rūpimu klausimu vakare.

Skorpionas Geras laikas: viskas krypsta jums palankia linkme. Neišsigąskite kliūčių, šiandien jos lengvai nugalimos. Vakare susitikite su geriausiu draugu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys šiandien daugiau ilsėkitės, kitaip blogės savijauta, nuotaika. Nepalankus metas tęsiasi, tačiau vakare galite sulaukti malonios staigmenos, geros naujienos.

Ožiaragis Jūsų įtaka aplinkiniams, nors neregima, bet lemtinga. Tai daug kuo palankus metas. Svarbiam asmeniniam apsisprendimui tai tinkamas metas. Tiesa, jei tai susiję su meile, geriau šį galvosūkį atidėkite rytojui.

Vandenis Gerai spręsti finansines, turto problemas. Jei šeimoje iškilusios dalybų problemos ar negalite apsispręsti dėl brangaus pirkinio, nesistenkite šiandien rasti sprendimo – atidėkite tai savaitgaliui ar kitos savaitės pradžiai.

Žuvys Tinkamas laikas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Galite gauti patarimą, pasiūlymą, kuris padės atskleisti dar nepanaudotas jūsų ir jus supančių žmonių galimybes.  

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų