REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ligoninė parengta, „Wikipedia“ puslapis ir „Twitter“ puslapiai parengti, kūrybingumu garsėjanti britų spauda jau ima stigti idėjų, tačiau pirmadienį vis dar nėra jokių ženklų, kad karališkasis kūdikis skuba ateiti į šį pasaulį.

Ligoninė parengta, „Wikipedia“ puslapis ir „Twitter“ puslapiai parengti, kūrybingumu garsėjanti britų spauda jau ima stigti idėjų, tačiau pirmadienį vis dar nėra jokių ženklų, kad karališkasis kūdikis skuba ateiti į šį pasaulį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Princas Williamas, laukdamas žmonos gimdymo, laiką leidžia žaisdamas polą – jis su jaunesniuoju broliu Harry šeštadienį ir sekmadienį dalyvavo labdaringose rungtynėse.

REKLAMA

Williamas pasiėmė porą laisvų dienų paieškos ir gelbėjimo sraigtasparnio piloto darbe Velse, teigė Bakingamo rūmų atstovas, tačiau atsisakė nurodyti, kada princas galėtų grįžti savo bazę.

Rūmai nieko neskelbia apie naujojo trečio asmens eilėje į britų sostą gimimą ir kelias dienas tik kartoja, kad Catherine turi gimdyti kažkada liepos viduryje.

Spauda tikėjosi, kad tai įvyks šeštadienį, o lažybininkai „William Hill“ prognozavo sekmadienį. „Paddy Power“ vienodu santykiu lažinosi dėl sekmadienio ir pirmadienio.

REKLAMA
REKLAMA

Tikra tik viena: kūdikiai retai gimsta numatytu laiku, o kai naujasis Windsorų dinastijos įpėdinis pagaliau gims, pasaulis bus pasirengęs.

Šiais skaitmeniniais laikais kūdikis jau turi savo „Wikipedia“ puslapį pavadinimu „Kembridžo kunigaikščio ir kunigaikštienės vaikas“.

Buvo įsteigti ir keli satyriniai „Twitter“ puslapiai, kurių vienas – @RoyalFoetus – jau skelbiasi turintis 5,5 tūkst. sekėjų. Birželio 19-ąją jis paskelbė: „Su gestacija baigta“.

Operatoriai ir fotografai iš viso pasaulio jau dvi savaites stovyklauja prie Švč.Marijos ligoninės Londone, kur turi gimdyti 31 metų Catherine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prie ligoninės privataus sparno „Lindo“ vietų automobiliams eilė karališkiesiems asmenims yra rezervuota iki mėnesio pabaigos.

Laikraštis „The Sunday Times“ pranešė, kad Kate ginekologas Marcus Setchellas turės policijos palydą, kai vyks į ligoninę jai pradėjus gimdyti.

Ankstesniuose pranešimuose buvo sakoma, kad M.Setchellas jau kelias savaites negeria alkoholio.

Nesant jokių tikrų naujienų apie kūdikį, tokie pikantiški trupiniai sudarė didžiausią pranešimų apie karališkąją šeimą dalį britų sekmadienio laikraščiuose.

REKLAMA

„The Sunday Express“ paskelbė „išskirtinę“ informaciją, kad Catherine savaitgalį praleido savo tėvų namuose Berkšyre, maždaug 65 km į vakarus nuo Londono.

„The Sunday Telegraph“ rašė: „Jeigu tikėsime lažybininkais, kūdikis bus mergaitė, vardu Alexandra, ir svers 3,17–3,6 kilogramo.

Kalbant apie tai, kaip Williamas ir Catherine augins savo vaiką, „The Mail on Sunday“ paskelbė apklausos rezultatus, kurie rodo, jog 53 proc. žmonių mano, kad pora neturėtų samdytis auklės.

56 proc. respondentų mano, kad Catherine po gimdymo turėtų reikšmingai apmažinti savo karališkąsias pareigas.

REKLAMA

Laikraštis rašo, jog rūmų pareigūnai tikisi, kad Catherine vėliau šiais metais grįš prie kai kurių viešų savo pareigų.

Būsimasis kūdikis – pirmasis superžvaigždėmis tapusios poros vaikas – kelia didžiulį viso pasaulio žiniasklaidos susidomėjimą, tačiau šį savaitgalį Londone lankęsi turistai į tai reaguoja nevienodai.

Kai kas labai džiaugėsi, kad jų apsilankymas gali sutapti su Kate gimdymu, kiti atrodė nieko nė nenutuokiantys, bet dauguma tai žinojo ir atrodė dėl to nesijaudinantys.

„Manau, kad tai svarbiau Jungtinės Karalystės žmonėms“, – prie Šv.Pauliaus katedros AFP žurnalistui sakė šeštą dešimtį metų einanti turistė iš JAV Teksaso valstijos Rosa Robledo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų