REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusi grupės "Spice Girls" narė Melanie Brown (Melani Braun) pagimdė mergaitę, kurios tėvas, jos teigimu, yra Eddie Murphy (Edis Merfis).

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė, anksčiau vadinta "Scary Spice", sveikos dukrelės susilaukė ankstų antradienio rytą Kalifornijos Santa Monikos miesto ligoninėje.

REKLAMA

"Kūdikis yra visiškai sveikas su gera plaukų kupeta. Šiuo metu motina ir kūdikis ilsisi. Vardo mergaitė dar neturi. Čia ji vadinama tiesiog "Baby Brown", - sakė M.Brown atstovė spaudai.

Gimus kūdikiui, M.Brown pradės teisinę kovą su E.Murphy dėl mergaitės tėvystės. Aktorius tvirtina, kad nėra šio kūdikio tėvas.

Praėjusiais metais M.Brown susitikinėjo su E.Murphy šešis mėnesius. Vėliau per televiziją jis paskelbė, kad jie "nebėra kartu".

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusių metų lapkritį - po mėnesio, kai M.Brown pranešė pasijutusi nėščia, - "Svajonių merginų" (Dreamgirls) aktorius per Olandijos televiziją viešai paneigė tvirtinimus, esą jis yra kūdikio tėvas.

"Nežinau, kieno tai vaikas. Tai paaiškės, kai jis gims ir bus atlikti kraujo tyrimai", - sakė jis.

Kitą mėnesį E.Murphy viešai pasirodė su savo nauja mylimąja Tracey Edmonds (Treisi Edmonds) - buvusia ritmenbliuzo atlikėjo ir prodiuserio Kennetho Edmondso (Keneto Edmondso), dar žinomo kaip "Babyface", žmona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų