REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio miesto apylinkės teismas liepos 8 dieną baigė nagrinėti baudžiamąją bylą ir 38 metų panevėžietį G.M. pripažino kaltu dėl didelio kiekio kokaino laikymo turint tikslą šią narkotinę 

REKLAMA
REKLAMA

medžiagą parduoti. Be to, kaltinamasis namuose neteisėtai laikė psichotropines medžiagas bei šovinius.

REKLAMA

Teismas nustatė, kad kaltinamasis praėjusių metų liepos 17-osios vakare Panevėžyje, daugiabučio namo laiptinėje, už 250 litų pardavė 0,236 gramo kokaino asmeniui, veikusiam pagal nusikalstamos veikos imitacijos modelį. Paskui G. M. tęsė nusikalstamą veiką – rugsėjo 20 dieną toje pačioje vietoje už 250 litų pardavė 0,403 gramo kokaino. Kaltinamojo bute kratos metu policijos pareigūnai rado didelį kiekį kokaino – 63,483 gramo. Taip pat rasta psichotropinių medžiagų: 0,343 gramo 4-metl-N-etilkatinono ir 0,081 gramo piperazino.

REKLAMA
REKLAMA

G.M. savo namuose, sekcijos stalčiuje, neturėdamas leidimo laikė keturiolika pramoninės gamybos 9 mm kalibro pistoleto šovinių su guminėmis kulkomis.

Kaltinamasis G.M. savo kaltės nepripažino. Skirdamas bausmę, teismas atsižvelgė į tai, kad jis padarė dvi nusikalstamas veikas, kurių viena priskiriama prie sunkių, o kita – prie apysunkių nusikaltimų. Panevėžietis praeityje ne kartą baustas administracine tvarka, niekur nedirba.

Teismas nusprendė G.M paskirti galutinę bausmę – laisvės atėmimą devyneriems metams šešiems mėnesiams. Bausmę kaltinamasis turės atlikti pataisos namuose.

Nuosprendis dar neįsiteisėjęs ir gali būti apskųstas apeliacine tvarka.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų