REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį paskelbtame naujame geriausių planetos tenisininkių (WTA) reitinge 27-erių metų Lina Stančiūtė prarado dar penkias pozicijas ir su 51 tašku iš 550-osios vietos smuktelėjo į 555-ąją.

REKLAMA
REKLAMA

Pajėgiausios Lietuvos tenisininkės įskaitinių taškų suma per dvi savaites nepakito.

Antroji Lietuvos atstovė reitinge - šešiolikmetė Akvilė Paražinskaitė - su 9 taškais iš 1012-osios pozicijos smuktelėjo į 1028-ąją.

REKLAMA

WTA klasifikacijos lydere lieka birželį atvirąjį Prancūzijos čempionatą laimėjusi 31-erių metų olimpinė vicečempionė amerikietė Serena Williams. Ji turi 11 895 taškus ir 2660 taškų lenkia į antrąją vietą pakilusią 2012 metų Londono vasaros olimpiados vicečempionę rusę Mariją Šarapovą.

Į trečiąją poziciją su 8825 taškais smuktelėjo šių metų atvirojo Australijos teniso čempionato nugalėtoja baltarusė Viktorija Azarenka, o savaitgalį Vimbldone pirmąsyk triumfavusi prancūzė Marion Bartoli su 4675 taškais iš penkioliktosios vietos šoktelėjo į septintąją.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų