REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Tauragės ligoninę iš Kranto gatvėje esančio miškelio trečiadienio popietę pristatyti du nepilnamečiai, kurie, kaip įtariama, buvo apsinuodiję narkotinėmis medžiagomis.

REKLAMA
REKLAMA

1996 m. ir 1998 m. gimusius jaunuolius dėl apsinuodijimo nuspręsta paguldyti į ligoninę. Kaip balsas.lt pasakojo Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato l. e. Valdymo organizavimo skyriaus specialistės pareigas Gintarė Paulauskienė, įtartinai besielgiančius jaunuolius pastebėjo praeiviai.

REKLAMA

„Žmonės atkreipė dėmesį į miške esančius du jaunuolius. Kilus įtarimams, kad kažkas gali būti negerai, nuspręsta paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Į nurodytą vietą atvykus policijos ekipažui rasti du nepilnamečiai. Jie buvo pristatyti į Tauragės ligoninę. Išsamesnės informacijos dėl jų sveikatos būklės neturime. Buvo paimtas šlapimas, kad pavyktų nustatyti, kokias narkotines medžiagas jie galbūt vartojo“, – sakė G. Paulauskienė.

Balsas.lt pašnekovė teigė, kad informacijos apie jaunuolių šeimas pareigūnai neturi. Nuo išsamesnių komentarų policija susilaiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų