REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„...tie, kas greičiausi, jums tūkstančiai naujų vilčių šiltai priglausim, laikysim už pečių!..“ Tai tik vienas ketureilis iš liepos 10-13 dienomis Palangoje vyksiančių keturioliktųjų 1000 km lenktynių naujojo himno, kuriam žodžius ir muziką sukūrė populiarus atlikėjas ir kompozitorius Stanislavas Stavickis, geriau žinomas sceniniu Stano slapyvardžiu.

REKLAMA
REKLAMA

Naująjį himną „Tai, kas geriausia – lenktynės“, kuris itin dažnai skambės Palangoje vyksiančio renginio metu, įrašė populiarusis „Pop ladies“ ketvertukas Natalija Bunkė, Oksana Pikul, Liepa Mondeikaitė ir Katažina Nemycko.

REKLAMA

Tai jau ne pirma „Pop ladies“ daina, įrašyta specialiai šioms lenktynėms. Nors konkursas dainos įrašui nebuvo skelbtas, tačiau merginoms tikrai nesvetimas ir lenktynių azartas, ir smilkiniuose tvinkčiojantis adrenalinas. Ir Natalijai, ir Oksanai yra tekę ne tik dainuoti lenktynių miestelyje kelioms dienoms traukos objektu tampančioje scenoje, bet ir varžytis šioje trasoje TV ir pramogų pasaulio žvaigždžių komandoje.

Todėl nesunku patikėti naujajame lenktynių himne nuoširdžiai jų deklaruojama tiesa, kad „Meilė – tai ilga trasa“.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjų nuomone naujasis lenktynių himnas – pavykęs, lengvas pramoginis kūrinys, atliepiantis plevenančios vasaros nuotaiką ir puikiai tinkantis renginiui.

„Naujasis lenktynių himnas skambės ne tik Palangoje, bet ir tiesioginėse televizijos transliacijose iš šių varžybų, kurias galės stebėti visi, varžybų dienomis negalėję apsilankyti šalia didžiausio mūsų kurorto išaugusiame lenktynių miestelyje“, - sako baigiamąjį renginio koncertą ir TV transliacijas rengiančios prodiuserių kompanijos „Tymdrym“ atstovė Laura Paukštė, žadanti, jog koncerte skambės nuotaikingos, lenktynių dvasią atitinkančios melodijos, tenkinančios daugumos skonį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kartu su renginio partnere – LNK televizija – „Tymdrym“ šiemet rengia didelę, daug apimančią transliaciją iš varžybų ir jų užkulisių, kuri tikrai nenuvils automobilių sporto žinovų.

LNK televizija žiūrovams tiesiogiai parodys ir priešstartinį minios šurmulį, ir lenktynininkų jaudulio akimirkas, ir patį atsakingiausią ir labai įdomų momentą - lenktynių startą, ir pirmąsias beveik dešimtadalio visų lenktynių trukmės sportines batalijas, kurios paprastai būna labai įdomios ir atkaklios, jau leidžiančios susiformuoti tam tikrą vaizdą apie lenktynes ir jų dalyvius.

REKLAMA

Taigi, pirmasis tiesioginis LNK pasijungimas iš varžybų arenos Palangoje – šeštadienį, liepos 13 d. nuo 11.50 iki 12.50 val., o antrąjį kartą 1000 km lenktynes LNK tiesiogiai transliuos 15.25 -15.55 val.

LNK transliacijų estafetę perėmusi TV1 tiesioginius reportažus iš lenktynių ir apie lenktynes transliuos du kartus : 14.30 – 15.00 ir 17.00 – 17.30 val.

Lenktynėms artėjant prie pabaigos tiesioginių transliacijų vairą vėl perims LNK ir laikys jį savo rankose iki pat renginio pabaigos. Paskutinysis, baigiamasis LNK tiesioginių transliacijų blokas bus didžiausias ir truks jis nuo 19.00 iki 22.00 val., o jei prireiks – ir truputį ilgėliau.Tad per LNK žiūrovai galės mėgautis ne tik lenktynių startu bei didžiausią intrigą keliančiu varžybų finišu, bet ir jau tradiciniu tapusiu nugalėtojų sutikimo ir jų iškilmingo pagerbimo tiesioginiu koncertu, kuris jau keletą metų paeiliui neatsitiktinai tampa žiūrimiausia tos dienos ne tik LNK, bet ir visų televizijų laida.

REKLAMA

„Rengdamiesi tiesioginėms televizijos transliacijoms iš Palangos kartu su TV prodiuserių „Tymdrym“ kompanija daugiausia dėmesio koncentruojame į jos kokybę, - sako vienas pagrindinių renginio organizatorių, „Promo events“ direktoriaus pavaduotojas Darius Grinbergas. – Kaip ir pernai lenktynės bus transliuojamos 16:9 formatu, o apie jų eigą pasakos bei interviu iš sportininkų ims patyrę, ne kartą dirbę tokiose transliacijose Ramūnas Fetingis ir automobilių sporto treneris ir konsultantas Audrius Gelžinis bei Živilę Vaškytę šiemet pakeisiantis Tomas Langvinis. Į LNK ekranus vaizdai pateks iš trasos prieigose išdėstytų net 14 TV kamerų, dar 3 kameros transliuos tiesioginį vaizdą iš automobilių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasibaigus lenktynėms šių kamerų objektyvai nukryps į lenktynių miestelyje pastatytą daugiau nei šimto kvadratinių metrų plotą užimančią sceną, kurioje bus pagerbti šių lenktynių nugalėtojai ir prizininkai ir iš kurios bus tiesiogiai transliuojamas nuotaikingas 1000 km lenktynes vainikuosiantis baigiamasis koncertas. Jį vesti šiemet patikėta charizmatiškajam Arūnui Valinskui.

Jau šiandien šiam koncertui smuikus baigia derinti tokios populiarios, ne vienoje Lietuvos scenoje mielai laukiamos pramogų pasaulio ir estrados žvaigždės, kaip Birutė Dambrauskaitė ir Rytis Cicinas, Mia ir Faros choras, Egidijus Sipavičius su Lina Rastokaite ir „Pinup Girls“, Atlanta ir Mochito, Čilinam ir „Naujosios Pupytės“ bei kitos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų