REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Tottenham“ ekipa oficialiai paskelbė, kad po FIFA Konfederacijų taurės turnyro Brazilijos rinktinės saugas Paulinho persikels rungtyniauti į Angliją. Futbolininkas su naujuoju klubu pasirašys ketverių metų trukmės sutartį su galimybe ją pratęsti dar metams.

REKLAMA
REKLAMA

Už 24 metų brazilą „Spurs“ komanda nepagailėjo pakloti 20 milijonų eurų. Iš pradžių į „Corinthians“ klubo sąskaitą bus pervesta 17,6 milijono eurų, o per artimiausius metus bus išmokėta likusi išpirkos dalis.

REKLAMA

Kol kas Paulinho savęs vadinti „Tottenham“ nariu negali. Jis į Angliją atvyks tik po Konfederacijų taurės turnyro. Tuomet perėjęs medicininę patikrą suraitys parašą ant pateikto kontrakto.

Buvęs Lietuvos „Vilniaus“ komandos saugas pastaruoju metu taip pat buvo sietas su Donecko „Shakhtar“ ir Milano „Inter“ klubais, bet Londono ekipa pateikė pelningiausią pasiūlymą ir savo konkurentus nurungė.

Tai, kad „Corinthians“ ir „Tottenham“ klubai baigia pasiekti susitarimą, penktadienį atskleidė brazilų ekipos direktorius Edu. Pastarsis teigė, jog artimiausiu metu komandos turėtų baigti derybas ir sutarti dėl kai kurių kontrakto detalių.

Šį sezoną Paulinho, vilkėdamas „Corinthians“ komandos marškinėlius, sužaidė 23 rungtynes ir įmušė šešis įvarčius. Taip pat futbolininkas atliko du pasirodymus Konfederacijų taurėje bei kartą pasižymėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų