• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Net rimtos problemos ar darbai, reikalaujantys ypatingų gabumų ar žinių, šiandien jūsų neišmuš iš pusiausvyros. Nesunkiai juos įveiksite bendromis pastangomis su kolegomis.

Avinas Net rimtos problemos ar darbai, reikalaujantys ypatingų gabumų ar žinių, šiandien jūsų neišmuš iš pusiausvyros. Nesunkiai juos įveiksite bendromis pastangomis su kolegomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galbūt imsitės įgyvendinti seną sumanymą. Bus nesunku susitarti ar susitaikyti su svarbiu jums žmogumi, jei aiškiai išreikšite savo pageidavimus bei ketinimus. Galite tikėtis sėkmingo tarpininkavimo, viliojamo pasiūlymo.

REKLAMA

Dvyniai Jūsų planai gali iš dalies išsipildyti, jei jie susiję su verslu, finansais, jei ieškote rėmėjų, investuotojų ar pan. Pravartu aptarti naujus projektus. Jums gali pasisekti patraukti dominančio asmens dėmesį, užmegzti su juo ryšį.

Vėžys Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų ryšių bei įtakos. Vadovaukitės teisingumo ir objektyvumo principais. Galite gauti svarbių žinių ar net labai naudingą pasiūlymą, susijusį su užsieniu, publikacijomis, kelione, tarptautiniu renginiu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Netikėtai gali gimti tokių idėjų, kurios pakels darbo produktyvumą. Arba jums taip atrodys ir tai skatins optimizmą bei ambicijas. Jei bus galimybė, neatsisakykite pabendrauti su įtakingais veikėjais.

Mergelė Šiandien pravartu skirti susitikimus, pasimatymus, ieškoti kolektyvinių sprendimų ir šiaip draugiškai leisti laiką su šaunia kompanija. Seksis reikšti iniciatyvą, demonstruoti organizacinius sugebėjimus.

Svarstyklės Būsite išsiblaškę, atsipalaidavę, linkę plaukti pasroviui. Sunku bus apsispręsti svarbiuose dalykuose. Miglotai suvoksite realybę ir perspektyvas. Jei įmanoma, nesiimkite nieko svarbaus. Pailsėkite, pasimėgaukite menu, muzika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Galvodami apie ateitį intuityviai galite užeiti ant teisingo kelio, atitinkančio jūsų pašaukimą. Daug ką nustebinsite, jei imsite keisti savo sprendimus, planus. Gali būti, kad atsinaujins pažintis su užsieniečiu. Galite sulaukti mielo svečio.

Šaulys Gana sklandžiai seksis tvarkyti turto, buities reikalus. Gali kilti neblogų idėjų, susijusių su verslu, uždarbiu. Jos bus vertingos, tik patartina viską gerai apskaičiuoti. Regis, savo planų naudingumu sugebėsite įtikinti ir kitus žmones.

Ožiaragis Jei turite bendrų reikalų su giminaičiais, neatidėliodami stenkitės kartu juos aptarti. Pavyks rasti ar gauti norimą informaciją ir ją tikslingai panaudoti. Bet koks bendravimas šiandien bus prasmingas ir naudingas.

REKLAMA

Vandenis Ši diena bus gana maloni, jei rūpinatės namais, vaikais, kažką darote, kad jūsų šeimai būtų jaukiau ir patogiau gyventi, ilsėtis. Vertindami senas tradicijas ir pramintus takus, nevengsite naujovių. Norėsis kai ką modernaus įnešti į savo buitį.

Žuvys Neblogai seksis spręsti pedagoginius, kūrybos klausimus. Tačiau jus gali užvaldyti noras išlaidauti. Būsite pakilios nuotaikos, pati aplinka tarsi spinduliuos šilumą, meilę. Paskirkite šią dieną mylimiesiems, vaikams.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų