• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) kartu su „Qualcomm Incorporated“ ir jos antrine kompanija „Qualcomm Technologies“ pranešė apie ruošiamą telefono „LG Optimus G“ įpėdinį, kuris veiks su procesoriumi „Snapdragon 800“. Tai šiuo metu pažangiausias procesorius mobiliųjų rinkoje, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

„Pagrindinės LG išmaniųjų telefonų technologijos ir „Qualcomm Snapdragon 800“ procesoriaus leis sukurti galingą flagmaną. Bendro darbo rezultatas daugeliu atžvilgių bus pavyzdys kitiems įrenginiams mobiliųjų rinkoje“, – sakė Dr. Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

REKLAMA

Skelbiama, kad naujasis „G“ serijos telefonas su „Qualcomm Snapdragon 800“ procesoriumi išsiskirs galingu veikimu, turtinga grafika ir efektyvia baterija. Procesorius suteiks galimybę naudotis LTE 4G ryšiu, padidins duomenų pralaidumą ir greitį, sumažins gaišaties laiką.

„Bendras darbas su LG leido pilnai parengti ir integruoti „Qualcomm Snapdragon 800“ procesorių „G“ serijos platformai. Naujasis procesorius maksimaliai padidins naršymo internete greitį, turės labai kokybišką grafiką, užtikrins sklandų daugialypės terpės veikimą“, – sakė Murthy Renduchintala, „Qualcomm Technologies“ vykdantysis viceprezidentas ir „Qualcomm mobile and computing“ prezidentas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, lyginant su „Qualcomm Snapdragon S4 Pro“ daugiau nei 75 proc. našesnis „Snapdragon 800“ turės daugelį rinkoje pirmaujančių technologijų.

Konfigūracija su centriniu procesoriumi „Krait 400“ esą suteiks didesnį greitį, duomenų tvarkymo ir perdavimo efektyvumą; sustiprinta aSMP architektūra suteiks aukščiausią branduolių apdorojimo galią, taip pat prailgins baterijos veikimą nenaudojant specializuotų branduolių; veiks pilnai integruotas ryšys su plačiu komunikacijos galimybių, įskaitant 4G LTE, pasirinkimu; naujas „Adreno 330“ grafikos procesorius suteiks daugiau nei du kartus geresnį programėlių veikimą, nei dabartinis „Adreno 320“; bus naudojamas vaizdo fiksavimas ir atkūrimas „Ultra HD“ formatu, keturis kartus didesniu nei 1080p HD; HD daugiakanalis garsas su DTS-HD ir „Dolby Digital Plus“, suderintas su didesne, daugiau nei 2560 x 2048 taškų rezoliucija ir „Miracast“ 1080p HD; „Qualcomm IZat Location“ technologija su pasauline palydovinės navigacijos sistema GNSS užtikrina tikslesnę navigaciją ir vietos paslaugas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų