REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad aštuntus metus iš eilės niekaip trofėjaus neiškovojantis Londono „Arsenal“ klubas kone didžiausias viltis deda į kitą sezoną. Ekipos krašto gynėjas Bacary Sagna neabejoja savo komandos sėkmė ir tiki, kad ji yra pajėgi laimėti Anglijos „Premier“ lygą.

REKLAMA
REKLAMA

„Kanonierių“ strategas Arsene‘as Wengeras ir direktorius Ivanas Gazidis viešai pareiškė, jog šią vasarą jie yra pasirengę įsigyti ne vieną aukštos klasės žaidėją ir taip visus nustebinti. Ne paslaptis, kad pastaraisiais metais „Arsenal“ ekipa didžiausią dėmesį perėjimų rinkoje skirdavo jaunimui.

REKLAMA

„Tikrai tikiu, kad kitą sezoną galime laimėti „Premier“ lygą. Jei netikėčiau, aš futbolo tikrai nežaisčiau. Mūsų komanda yra pakankamai pajėgi ir ji gali laimėti čempionatą. Prisiminkite sezono pabaigą. Iš galimų 30 taškų iškovojome net 26. Tokiais skaičiais gali pasigirti ne kiekvienas“, - teigė prancūzas.

„Praėjęs sezonas mums buvo pakankamai sunkus, bet tik puiki komandinė dvasia gali padėti viską įveikti. Pasitaiko dienų, kai atrodo, kad esame visiškai bejėgiai. Bet dažniausiai mes pademonstruojame tvirtą charakterį ir kovojame su kiekvienu varžovu“, - tikino B.Sagna.

REKLAMA
REKLAMA

Anglijos spauda vis dažniau praneša, kad „Arsenal“ ekipa artėja derybų pabaigos link su Madrido „Real“ komandos puolėju Gonzalo Higuainu. Nors su Londono klubu buvo siejamas ir „Manchester United“ narys Wayne‘as Rooney, argentiniečio kadencija „kanonierių“ gretose labiausiai tikėtina.

Taip pat treneris A.Wengeras didelį dėmesį skiria Liverpulio „Everton“ komandos lyderiui Marouane‘ui Fellaini. Manoma, kad šis futbolininkas taip pat yra potencialus kandidatas sustiprinti „Arsenal“ klubo gretas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų