REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmoji pasaulio teniso raketė 31 metų Serena Williams atvirame interviu žurnalui „Rolling Stone“ negatyviai kalbėjo apie vieną iš pirmojo planetos penketuko tenisininkę, išgyvenančią audringą meilės romaną, tačiau diplomatiškai jos neįvardijo.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip tvirtina straipsnio autorius, buvo kalbama apie 26 metų rusę Mariją Šarapovą, šiuo metu draugaujančią su bulgarų tenisininku Grigoru Dimitrovu. Anot gandų, anksčiau šis tenisininkas turėjo artimų santykių su pačia Serena.

REKLAMA

„Kiekvienas jos interviu prasideda fraze: „Aš tokia laiminga, man taip pasisekė...“ Tai nuobodu. Ją ir dabar vargu ar kas pakviestų į šaunų vakarėlį. Jei ji nori būti su vaikinu, kurio širdis juoda, pirmyn“, – pareiškė S. Williams.

Kaip teigiama žurnale, amerikietės nepasitenkinimas kilo ne tik dėl minėto M. Šarapovos ir G. Dimitrovo meilės romano. Straipsnio autorius pateikia tam tikrus faktus: „Serena – pirmoji planetos raketė, Maria – antroji. M. Šarapova – aukšta, graži ir šviesiaplaukė. Būtent dėl to ji turi daug daugiau reklamos sutarčių nei Serena – tamsiaodė ir sudėta taip, lyg būtų sunkvežimis monstras, šou arenose traiškantis „Volkswagen“ automobilius. Tačiau teniso pasaulyje M. Šarapova per pastaruosius 9 metus neįveikė Serenos.“

Per 16 tarpusavio dvikovų rusė tik dukart nugalėjo amerikietę. Abi pergalės buvo pasiektos 2004 metais. O nuo 2010-ųjų ji apskritai dvikovose su S. Williams laimėjo tik vieną setą. Paskutinį kartą M. Šarapova pralaimėjo amerikietei „Roland Garros“ finale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų