• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Microsoft“ pranešė 25 pasaulio šalių mokykloms ir universitetams pasiūliusi savo planšetinius kompiuterius „Surface RT“ su 54 - 60 proc. nuolaida. Ši programa pradėta vykdyti nuo birželio 17 dienos ir truks iki rugpjučio 31 -osios, skelbia „The Next Web“.

REKLAMA
REKLAMA

Mokyklos ir universitetai galės užsisakyti didmenines vieno „Surface RT“ modelio su 32 GB kaupikliu partijas. Ši planšetė su „Microsoft“ pasiūlytomis nuolaidomis kainuos 199 JAV dolerius už komplektą be klaviatūros, 249 dol. už komplektą su sensorine klaviatūra „Touch Keyboard Cover“ ir 289 dol. už komplektą su mechanine klaviatūra „Type Keyboard Cover“.

REKLAMA

Mažmeninė šių „Surface RT“ komplektų kaina JAV yra atitinkamai 499, 599 ir 629 doleriai. Taigi, priklausomai nuo komplektacijos, nuolaida siekia nuo 54 iki 60 proc., sakoma pranešime.

Apžvalgininkų manymu, pasiūliusi „Surface RT“ nuolaidų programą „Microsoft“ iš tiesų nori „išvalyti sandėlius“ prieš pristatant naujus „Surface“ serijos modelius.

Be JAV švietimo įstaigų šioje programoje gali dalyvauti ir Australijos, Austrijos, Belgijos, Kanados, Kinijos, Danijos, Suomijos, Prancūzijos, Vokietijos, Airijos, Italijos, Japonijos, Korėjos, Meksikos, Liuksemburgo, Nyderlandų, Norvegijos, Portugalijos, Rusijos, Singapūro, Ispanijos, Švedijos, Šveicarijos, D. Britanijos mokyklos ir universitetai, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų