• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Microsoft Studios“ viceprezidentas Philas Spenceris pateikė daugiau informacijos apie tai, kokie reikalavimai bus keliami „Xbox One“ reikalingam internetiniam ryšiui, paneigdamas eilę abejonių ir gandų. Jis pareiškė, jog patikrinimams (dėl žaidimų legalumo ir pan.) bus reikalingas nei itin spartus, nei itin pralaidus ryšys – tam užteks netgi mobilaus interneto, praneša „GameInformer“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kalbama tik apie kilobaitus, o ne apie megabaitus. Jūs taip pat galite sukonfigūruoti savo konsolę, kad ši, būdama ramybės būsenoje, parsisiųstų visus atnaujinimus“, – teigė Philas Spenceris. Jis pakartojo, jog tie žaidėjai, kurie neturi visiškai jokio interneto ryšio, nėra tikslinė „Xbox One“ auditorija, tuo tarpu reguliarūs patikrinimai nekels didelių reikalavimų internetiniam ryšiui.

„Mes seniai plėtojame „Xbox 360“. Jei jūs svarstote apie pradines sistemos galimybes ir sulygintumėte jas su šiuolaikinėmis, suprastumėte, kad mes įsiklausome. Esame bendruomenės dalis. Įsiklausome į bendruomenės nuomonę ir bendraujame, nukreipdami platformos plėtrą ten, kur juda verslas, kūrėjai ir žaidėjai. Tačiau man nesinorėtų, kad žmonės mus suprastų neteisingai. Mūsų taisyklės – tai mūsų taisyklės, ir mes jas nustatome. Norime nevienareikšmiškai pareikšti apie internetinio ryšio reikalavimus. Visu tuo remiasi mūsų strategija“, – pabrėžė „Microsoft Studios“ viceprezidentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų