• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) ligoninės Kauno klinikų Vaikų ligų klinikoje nebe pirmą kartą su dovanomis ir gera nuotaika apsilankė krepšininko Rimanto Kaukėno įsteigto labdaros ir paramos fondo nariai, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiek tiek ilgiau nei metus gyvuojanti krepšininko R. Kaukėno paramos grupė praėjusią savaitę Vaikų ligų klinikos pacientams dovanojo įspūdingą reginį – koncertą su geros nuotaikos užtaisą nešančiais cirko numeriais.

REKLAMA

Mažųjų dainininkių grupė „Caca“, TV projekto „X faktorius“ finalininkės – merginų grupė „Roxy Five“, cirko studija „Šypsena“ ir koncerto vedantysis Rytis nepaliko abejingų sausakimšoje salėje. Iš įvairių skyrių susirinkę mažieji pacientai, kai kurie atėję ir su tėveliais, plojo, kartu dainavo, atsakinėjo į klausimus, bendravo su artistais, dovanų gavo po knygelę apie boružėlę, išleistą fondo lėšomis, rinkosi autografus. O svarbiausia – spalvotiems balionams patikėjo raštelius su savo slapčiausiais norais ir svajonėmis, kurie itin šiltą vasaros pradžios popietę išskrido – čia pat: pro salės langą – tam, kad išsipildytų.

REKLAMA
REKLAMA

Minint Tarptautinę vaikų gynimo dieną, fondas Vaikų ligų klinikai padovanojo du gyvybinių funkcijų stebėjimo monitorius. Kauno klinikų Vaikų priėmimo skyriuje artimiausiu metu bus atidaryta 6 lovų stebėjimo palata. Pasak Vaikų intensyviosios terapijos skyriaus vadovo dr. Vaidoto Gurskio, čia bus guldomi vaikai, kurių būklė turi būti stebima iki 24 val., kad jie būtų ištirti ir paskirtas gydymas.

Prof. R. Kėvalas įvardijo dar vieną gerą darbą, kurį Vaikų ligų klinikai atlieka krepšininko R. Kaukėno paramos grupė kartu su organizacija „Kraujas“ savo bei rėmėjų lėšomis remia psichologę, kuri dirba su II vaikų ligų skyriaus Onkohematologijos sektoriaus pacientais, jų tėvais ir personalu.

„Visi matome ir suprantame, kad pagalbos niekada nebūna per daug, ypač jei jos iš tikrųjų reikia“, – sakė krepšininkas R. Kaukėnas ir pridūrė, kad neskaičiuoja, kada, kelintą kartą ir kam padėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų