• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nereikia įrodinėti, kad pirmas pasimatymas - itin svarbus. Jis gali baigtis ir santuoka, ir žaismingu flirtu, ir vienos nakties seksu. Taigi neužtenka pasirūpinti tik šukuosena, makiažu ir apranga. Svarbu iš anksto apgalvoti svarbiausius dalykus.

REKLAMA
REKLAMA

Net jei ir nekuri rimtų planų apie ilgą bendrą gyvenimą, savimeilė vis tiek reikalauja, kad pirmas pasimatymas turėtų tęsinį.

REKLAMA

Svarbiausia taisyklė - pasimatymo metu dažniau žiūrėti vienas kitam į akis. Atrodo, kas gali būti paprasčiau, tačiau daugelis iš mūsų vengia ilgiau išlaikyti žvilgsnį. Todėl moteris, kuri moka nesidrovėdama viliojančiai žvelgti vyrui į akis, visuomet laimės.

Antra taisyklė - atidžiai klausytis. Jis užsiminė, kad mėgsta žvejoti? Pora klausimų šia tema - ir vyras turės apie ką kalbėti visą vakarą. Tau tereikės jo nepertraukti ir sudaryti atidžios klausytojos įspūdį. Visi vyrai mėgsta kalbėti apie save, savo privalumus ir pasiekimus. Apie save pasakok kuo mažiau, ir jokiu būdu neužsimink apie problemas, nesėkmes, ligas ir vaikus. Šios temos romantiškam pasimatymui nėra tinkamos.

REKLAMA
REKLAMA

Trečia - iš karto gultis į lovą su naujuoju pažįstamu nevertėtų, tačiau tam tikras kūniškas kontaktas turėtų būti. Lyg netyčiom paliesk jo koją, ranką, paduodama jam kokį nors daiktą. Pasiguosk, kad sušalai - tai bus pretekstas jam apkabinti tave ir sušildyti tavo rankutes. Pašokite - šokis labai suartina. Tačiau švelnumo išraiškos turi būti ribotos.

Po susitikimo gali leisti jam palydėti tave iki namų. Ir atsisveikink. Jokiu būdu nesiūlyk jam užsukti išgerti puodelio arbatos. O jei jis prašosi į svečius, sugalvok kokį nors žaismingą būdą jam atsakyti. Pavyzdžiui, pasakyk, kad tavo škotų terjeras negali pakęsti nepažįstamų žmonių. Patikrintas dalykas - jei truputį pavedžiosi jį už nosies, išgirsi lauktą frazę: „Kada vėl pasimatysime?“ O rytoj jis skambins, norėdamas pakviesti tave į antrą pasimatymą. Jei skambučio nesulauksi, reiškia - jis tiesiog nėra tavo žmogus. Tačiau ant savęs pykti dėl to nereikia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų