REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2013 m. birželio 3 d.: Kelto Duvras – Kalė operatorius “MyFerryLink” paskelbė, kad vis dar yra daug laisvų vietų jų laivyno keltuose už geriausią kainą keliauti per Lamanšą į Prancūzijos Le Mano 24 valandų lenktynes birželio 21 – 23 d. d.

REKLAMA
REKLAMA

JK vykdomojo direktoriaus Robin Wilkins komentaras: „Dabartiniu metu turime geriausius pasiūlymus Lamanšui, jie skirti tam savaitgaliui, o kainos prasideda nuo tokios menkos sumos kaip 19 svarų viena kryptimi už automobilį su 9 keleiviais, išvykimas penktadienį, o grįžimas sekmadienį. Dar šis tas – mes netaikome paslėptų rinkliavų kredito kortelėms, taigi mokate tiek kiek matote“.

REKLAMA

Keleiviai, nekantraujantys keliauti kaip galima greičiau vos tik keltas prisišvartuoja Kalė uoste, taip pat gali nusipirkti greitojo prioritetinio įlaipinimo paslaugą vos už 9 svarus vienam ir pradėti savo kelionę lyg pakylantys paukščiai.

Keltų kompanija taip pat parengė kelionės ir informacijos žinyną apie Le Mano 24 valandų lenktynes, ten pateikiamos maršruto kelionės informacija, informacija apie stovyklavietę ir pačių lenktynių istorija, jį galite rasti svetainės www.myferrylink.com skyrelyje Inspire Me“.

REKLAMA
REKLAMA

„MyFerryLink“ kasdien 16 kartų plaukia maršrutu Duvras – Kalė. Bilietų kainos automobiliui ir iki 9 keleivių jame prasideda nuo 19 svarų viena kryptimi neribojant grįžimo termino ir pradedant nuo 22 svarų kai grįžtama tą pačią dieną.

Norite rasti geriausias kainas? Apsilankykite svetainėje www.myferrylink.com ar paskambinkite 0844 2482 100

Užs. nr. 3441  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų