REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausybė pasitarime ketvirtadienį pritarė, kad Lietuva pasirašytų prieštaringus visuomenės vertinimus sukėlusią tarptautinę konvenciją dėl smurto prieš moteris ir smurto artimoje aplinkoje prevencijos bei šalinimo. Kartu Ministrų kabinetas pareiškė, kad "Lietuva Konvencijos nuostatas taikys vadovaudamasi Lietuvos Respublikos Konstitucijoje įtvirtintais principais ir normomis".

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos vyskupai anksčiau paragino šalies vadovus neskubėti pasirašyti ir ratifikuoti Europos Tarybos konvencijos, kurioje, jų vertinimu, požiūris į lytį nesutampa su žmogaus biologine prigimtimi. „Kova su smurtu prieš moteris ir kitus asmenis yra kilnus bei remtinas siekis. Deja, deklaruodama teisėtus tikslus, konvencija remiasi ideologizuotu požiūriu į lytį kaip į socialinį konstruktą, nesutampantį su žmogaus biologine prigimtimi. Pasirašiusi ir ratifikavusi konvenciją, Lietuva būtų priversta tokią lyties sampratą įtvirtinti mūsų teisinėje sistemoje“, - teigia dvasininkai.

REKLAMA

Be kita to, dvasininkams susirūpinimą kelia dokumento nuostatos, kurios ją pasirašiusias šalis įpareigoja visų formaliojo švietimo lygių ugdymo programas papildyti mokymo medžiaga apie nestereotipinius lyčių vaidmenis. „Pastarieji, be kita ko, gali reikšti ir homoseksualumą bei transseksualumą. Bandymas sieti kilnų smurto užkardymo tikslą su nuostatų, kurios svetimos tiek Lietuvos švietimo sistemai, tiek daugelio tėvų moralinėms vertybėms, diegimu sukuria precedentą, keliantį pagrįstą nerimą", - tvirtinama išplatintame kreipimesi.

REKLAMA
REKLAMA

Interneto erdvėje neseniai imtas platinti vaizdo įrašas, kuriame teigiama, kad būtina imtis atsakomųjų veiksmų ir stabdyti šios konvencijos įgyvendinimą. Vaizdo siužetas dėl jame rodomų vaizdų tam tikrų vaizdų yra skirtas žiūrovams nuo 16 metų.

Pateikiame vaizdo siužete platinamo kreipimosi tekstą:

Mes esame Lietuviai,

Daugiau nei prieš dvidešimt metų išsikovojome savo nepriklausomybę 2003 pasirinkę tapti pilnaverte Europos dalimi prisijungėme prie Europos Sąjungos, taip tikėdamiesi apsaugoti savo šeimas, savo ateitį ir savo valstybės nepriklausomybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau ar iš tikrųjų tapome laisvi? Šiandieninė socialinių „vertybių" propaganda, sklindanti iš kaimyninių Skandinavų ir centrinės Europos dalies suskaldė mūsų visuomenę. Iš pradžių Europos sąjungos liberalios ir moralę atmetančios politinės partijos ir lobistinės organizacijos propagavo gėjų paradus ir siekė jiems pirmiausia visuomenės atjautos, supratimo ir palankumo.

Jį gavus, žengiamas dar vienas žingsnis tolyn. Be visuomenės pritarimo ir viešinimo, mūsų darželiuose buvo pradėtos diegti genderizmo programos - "edukacinės" pasakos apie iškrypėlius Princus, mylinčius vienas kitą.

REKLAMA

Sužinojome, kas buvo daroma, ir pareiškėme savo nuomonę. Projektas buvo sustabdytas.

Tačiau jie sugrįžo, dabar jie stipresni, legalūs ir svarbiausia - jie prie mūsų slenksčio. Didžioji visuomenės dalis ima jausti spaudimą ir kėsinimąsi į mūsų šeimas, vaikus, asmeninius gyvenimus, mūsų tiek daug metų puoselėtą moralę ir tikėjimą. Pakeisdami įstatymus didžiajai visuomenės daliai nepriimtinos žemos moralės ir palaido elgesio propagandos aktyvistai tampa legalūs, o mes - ne!

Europos sąjungos teisės aktai prieštarauja ir paniekina mūsų šalies Konstituciją bei joje įtvirtintas tautos teises.

REKLAMA

Mūsų pasiūlymai išsaugoti tradicines šeimas jau dabar griežtai kritikuojami ir niekinami Europoje.

Mūsų prezidentė, Seimo nariai, bei Vyriausybė tyli ir negina mūsų tautos vertybių bei tradicijų.

Todėl savo valią pareikšti ir savo teises ginti turime patys. Šioje kovoje reikalingas kiekvienas iš jūsų. Būkite budrūs! Propaguojant savo sugedusias vertybes informacinėje erdvėje visuomenė pripratinama prie tam tikrų iki tol lietuviams visiškai nepriimtinų normų. Netekęs savimonės, savo kultūros, papročių, moralės, žmogus tampa lengviau pažeidžiamas ir manipuliuojamas. Jis lengviau perka norimą prekę ir taikosi prie masėms formuojamos nuomonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gėjų ir lesbiečių paradai - tai tik pirmas žingsnis. Toliau jie reikalaus legalizuoti savo santuokas, įsivaikinti mūsų vaikus ir, kaip rodo kitų šalių patirtis, įteisinti pedofilų ir kraujomaišos santykius.

Galiausiai, bus siekiama kriminalizuoti kitaip mąstančius, tai yra mus. Tokia praktika jau taikoma Skandinavijoje. Ake Green byloje Švedijos pastoriui buvo pateikti kaltinimai dėl netolerancijos, kai jis, remdamasis Biblija, savo pamoksle prilygino homoseksualumą nuodėmei.

Kol kas nežinome, koks bus kitas žingsnis, nes mūsų vaizduotė yra ribota tokiame amoraliame kontekste.

REKLAMA

Bet ar to, kas jau pasiekta iki šiol, vis dar ne gana? Atsibusk, Lietuvi, nes vėliau gali būti jau per vėlai. Kol kas nesame karo lauke vieni. Prancūzijoje jau trečią kartą susirinko apie milijoną prigimtinės šeimos pasekėjų, virš pusės milijono Brazilijoje, keli šimtai jų išėjo į gatves ir kaimyninėje Lenkijoje, ir tik keliasdešimt Lietuvoje.

Seksualinės laisvės ir įvairovės propaganda skverbiasi į mokyklas. Mūsų vaikus vers mokytis masturbuotis, santykiauti su kitos ir tos pačios lyties atstovais, apsisaugoti nuo ligų ir patars, kada ir kaip geriausiai pradėti lytinį gyvenimą.

REKLAMA

Jau dabar to ėmėsi Pasaulio Sveikatos organizacija, išleidusi metodines rekomendacijas, kuriose seksualinis ugdymas siūlomas vaikams nuo pat gimimo (!), o vaikams nuo 4 metų patariama pasakoti apie masturbaciją ir lytinius malonumus. Pagalvokite, kaip greitai jų rekomendacijos gali tapti mokymo programų dalimi mūsų „demokratinėje" visuomenėje? Mes esame atakuojami savo pačių nepriklausomoje valstybėje. Tokiu atveju, mes privalome gintis. Jie užvaldė visas įmanomas pozicijas, privalome ir mes būti aktyvūs.

Naujasis režimas, kaip ir komunizmas bei fašizmas, siekia suardyti natūralias tradicijas ir prigimtinį žmonių taikaus ir vaisingo gyvenimo būdą bei pakeisti juos valstybės diktatu.

Jis negali išsilaikyti ilgai, nes jis prieštarauja prigimčiai ir neišvengiamai veda į mirtį.

Tačiau iki tol gali būti padaryta nemažai žalos.

Tegu dabar būsime vadinami atsilikusiais homofobais. Mes vadiname save Lietuviais. Stokime į kovą ir pasipriešinimą, išsaugokime savo šeimas!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų