REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompiuterių vartotojai, įsidiegę bandomąją „Windows 8.1“ versiją, kurią „Microsoft“ pristatys birželio 26 dieną, turės iš naujo įdiegti „Metro“ ir įprastines taikomąsias programas, pranešė bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

„Windows 8.1 beta“ versiją nuo birželio 26 dienos bus galima parsisiųsti iš „Windows Store“ programų parduotuvės, tačiau iki galutinės „Windows 8.1“ versijos pasirodymo naujosios OS bandytojai turi būti pasiruošę perinstaliuoti savo taikomąsias programas.

REKLAMA

Turintys „Windows RT“ versiją privalės įdiegti iš naujo visas „Metro“ programas, o tie, kurie naudoja „Windows 8“, turės papildomai perinstaliuoti ir įprastines darbastalio taikomąsias programas, skelbia „PC World“. Kam nepatinka tokia perspektyva, gali neskubėti siųstis „Windows 8.1 beta“, sakoma pranešime. Juk viešoji bandomoji versija skirta kompiuterių entuziastams, norintiems išmėginti naujas OS funkcijas ir galimybes, ir paprastai dėl to reikia taikstytis su vienokiais ar kitokiais naujausios operacinė sistemos veikimo nesklandumais ar jų padariniais.

REKLAMA
REKLAMA

Teoriškai galima įdiegti „Windows 8.1 beta“ kaip antrąją operacinę sistemą: tokiu būdu būtų išsaugotos „Windows 8“ aplinkoje veikiančios taikomosios programos, ir tuo pat metu būtų galima bandyti „Windows 8.1 beta“.

Pabrėžiama, kad „Microsoft“ nesiruošė nuslėpti šią daugeliui nemalonią „Windows 8.1 beta“ savybę. Pasak leidinio, norintys parsisiųsti ir išbandyti „Windows 8.1 beta“ „Microsoft“ svetainėje bus perspėjami apie būtinybę perinstaliuoti naudojamas taikomąsias programas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų