REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiniasklaidoje pasklidus pranešimams, kad buvęs Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkas Karlas Malone‘as į savo geriausių visų laikų lygos žaidėjų penketą neįtrauktų Michaelo Jordano, Jutos „Jazz“ legenda suskubo tai paneigti.

REKLAMA
REKLAMA

Vienoje JAV televizijos laidoje K.Malone‘as teigė, jog geriausi penki krepšininkai savo pozicijose per visą NBA istoriją yra Johnas Stocktonas, Oscaras Robertsonas, Scottie Pippenas, LeBronas Jamesas ir Wiltas Chamberlainas.

REKLAMA

„Greičiausiai aš šokiruosiu visą pasaulį. S.Pippenas pas mane žaistų trečiuoju numeriu. Kai jis „Bulls“ klube žaidė be M.Jordano, jis pirmavo visose statistinėse kategorijose“, – savo pasirinkimą aiškino K.Malone‘as.

Vis dėl to, vėliau savo asmeninėje socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje „Jazz“ legenda tvirtino, kad M.Jordanas yra jo išrinktųjų sąraše.

„Danas Patrickas (laidos vedėjas – red.) viso interviu metu idealizavo Michealą, todėl aš jį tiesiog erzinau. MJ yra mano startiniame penkete. Nusiraminkite, mažieji žiogeliai“, – linksmai nusiteikęs buvo K.Malone‘as.

M.Jordano vedama ekipa dvejuose NBA finaluose iš eilės įveikė „Jazz“ ekipą, kurios gretose tada žaidė K.Malone‘as.

K.Malone‘as NBA yra antras pagal rezultatyvumą. Lygoje pirmoje Kareemas Abdulas-Jabbaras, kuris taip pat nebuvo įtrauktas į penketuką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų