REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Palermo“ klubo prezidentas Maurizio Zamparini patvirtino, kad jų naujuoju komandos treneriu taps ilgametis „Milan“ klubo saugas Gennaro Gattuso.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad „Palermo“ šiame sezone finišavo turnyrinės lentelės apačioje ir iškrito į „Serie B“ lygą. Komandai vadovavęs Giuseppe Sannino nusprendė palikti klubą, todėl M.Zamparini ieškojo naujo trenerio.

REKLAMA

Jis nusprendė, kad G.Gattuso yra pasiruošęs sėsti į „Palermo“ trenerio kėdę ir grąžinti klubą į „Serie A“ pirmenybes.

„Gattuso yra mūsų naujasis treneris. Galiu tai oficialiai patvirtinti. Pranešimas klubo puslapyje taip pat netrukus bus išplatintas“, - sakė „Palermo“ prezidentas Italijos spaudai.

„Esame labai laimingi, kad ekipą treniruos tokia asmenybė kaip Gattuso. Jis žmogus, kuris Italijos futbolo istorijoje parašė ne vieną puslapį. Esu įsitikinęs, kad su jo patirtimi mes iškart grįšime į „Serie A“ lygą“, - užbaigė M.Zamparini.

Priminsime, kad 35 metų G.Gattuso praėjusią vasarą paliko „Milan“ klubą ir persikėlė į Šveicarijos „Sion“ ekipą. Nors saugas ten atvyko kaip žaidėjas, tačiau jam dešimt rungtynių teko ir treniruoti ekipą, nes jis buvo paskirtas žaidžiančiu treneriu. Taigi šiek tiek stratego patirties G.Gattuso jau yra įgavęs, tačiau jis jos turi tikrai nedaug.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų