REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ komandos prezidentas Florentino Perezas įsitikinęs, jog ekipos lyderis Cristiano Ronaldo karjerą baigs „karališkajame“ klube. Nors kurį laiką portugalas buvo siejamas su grįžimu į „Manchester United“, tokias kalbas ispanas paneigė.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanijos sostinės ekipos vadovas liko nustebintas tik Gonzalo Higuaino noru palikti komandą. Klubo prezidento teigimu, „Real“ niekada neturėjo minučių argentinietį parduoti.

REKLAMA

„Manau, kad C.Ronaldo karjerą baigs „Real“ klube. Bet tai dar ne viskas. Galiu patikinti, kad greitai laimėsime ir dešimtą Čempionų lygos trofėjų“, - pasitikėjimo savo komanda neslėpė prezidentas.

„Dėl sutarties pratęsimo su Cristiano dar niekas neaišku. Jis vis dar dvejų metų kontraktą, todėl nėra prasmės kalbėti apie jo išvykimą“.

„Apie G.Higuaino norą išvykti sužinojau neseniai. Mes tikrai buvome pasakę, kad jo nenorime parduoti. Kol kas už jį nesulaukėme nė vieno konkretaus pasiūlymo, todėl bent jau kol kas jis lieka mūsų komandoje“.

REKLAMA
REKLAMA

„Su „Juventus“ vadovais turėjau pokalbį ir jie man apie Gonzalo nieko neužsiminė. Tai mane šiek tiek nustebino, nes visi tikisi, kad jis išvyks būtent ten“, - sakė F.Perezas.

Manoma, kad „Real“ klubą paliksiantį G.Higuainą pakeis „Napoli“ komandos puolėjas Edinsonas Cavani. Neatmetama galimybė, jog ekipą gali sustiprinti ir „Liverpool“ narys Luisas Suarezas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų