REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Už tris naujus pirkinius 130 mln. eurų paklojęs „Monaco“ kitą sezoną ruošiasi išsikovoti vietą tarp elitinių Europos klubų. Komandos vyriausiojo trenerio Claudio Ranieri teigimu, neabejotinu ekipos lyderiu taps Radamelis Falcao, aplink kurį ir bus lipdomas visas žaidimas.

REKLAMA
REKLAMA

Strategas iš Italijos neslėpė džiaugsmo, kad jo treniruojamą klubą sustiprins toks puikus futbolininkas. Specialistas tiki, jog komandos vadovai toliau klausys jo nurodymų ir rūpinsis naujais pirkiniais.

REKLAMA

„Esu labai patenkintas, kad įsigijome R.Falcao. Mes komandą lipdysime aplink jį, - teigė „Monaco“ strategas – Jis yra puikus žaidėjas. Radamelis visada dirba sunkiai, o aikštėje atlieka tai, ką puolėjui privalu daryti. Jis tiesiog neįtikėtinas“.

Už R.Falcao Monako klubas paklojo 60 mln. eurų. Dar 70 mln. eurų „Ligue 2“ čempionai sumokėjo už „Porto“ komandos duetą Joao Moutinho ir Jay Rodriguezą.

Ekipą taip pat papildė ir buvęs Madrido „Real“ narys Ricardo Carvalho. Neabejojama, kad „Monaco“ sustiprins ir laisvaisiais agentais tapsiantys Florentas Malouda bei Ericas Abidalis, kurie su malonumu grįžtų rungtyniauti į tėvynę.

Remiantis spaudos pranešimais, klubas ruošiasi įsigyti dar vieną pajėgų puolėjo pozicijos žaidėją ir atakuojantįjį saugą. Neoficialiais duomenimis, „Monaco“ ruošia „Real“ klubui 25 mln. eurų pasiūlymą už Angelį Di Marią. Komanda taip pat svarsto galimybę prisivilioti Hulką arba Carlosą Tevezą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų