• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijoje vykstančiose šiuolaikinės penkiakovės pasaulio taurės finalinėse varžybose per žingsnį nuo medalių liko olimpinė čempionė Laura Asadauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Moterų varžybose L. Asadauskaitė penktadienį surinko 5328 taškus ir liko ketvirta.

Lietuvos atstovė po fechtavimosi rungties (976 tšk.) buvo trečia, o plaukimo rungties (1156 tšk. - 19 vieta) smuktelėjo į šeštąją poziciją, o po jojimo varžybų (956 tšk. - 31 vieta) tebuvo tik trylika ir tik sėkmingas pasirodymas bėgimo ir šaudymo dvikovėje (2240 tšk. - 1 vieta) leido pakilti į ketvirtąją vietą.

REKLAMA

Pasaulio taurės varžybų finale triumfavo Europos pirmenybių bronzos medalininkė ukrainietė Viktorija Tereščiuk (5440 tšk.), antra liko rusė Jekaterina Churaškina (5412 tšk.), o trečiąja vieta džiaugėsi kita Ukrainos sportininkė Ganna Buriak (5388 tšk.).

Penktadienį finale startavo dar dvi Lietuvos penkiakovininkės - Gintarė Venčkauskaitė (5200 tšk.) užėmė vienuoliktąją vietą, o Lina Batulevičiūtė (4864 tšk.) liko 28-a tarp 36-ių dalyvių.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, penktadienis nesėkmingas buvo ir kitoms dviems Londono olimpiados prizininkėms: bronzos medalininkė brazilė Yane Marques (5236 tšk.) liko aštunta, o olimpinių žaidynių vicečempionė britė Samantha Murray (4816 tšk.) tenkinosi tik 30-ąja pozicija.

Šeštadienį finalinėse pasaulio taurės varžybose varžysis 36-i vyrai, tarp kurių bus ir Justinas Kinderis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų