• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santykius chirurgai aiškinosi kumščiais

Pasekmės: sužalotas veidas ir gresianti byla (atnaujinta 15.53)

Kauno klinikinėje ligoninėje į tarpusavio konfliktą įsivėlė ir santykius kumščiais aiškinosi chirurgai V. Ž. ir E. Ž.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno policijos atstovas Kęstutis Kasciukevičius portalui Balsas.lt sakė, kad penktadienį pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo: "Įtarimai turėtų būti pateikti E. Žurauskui, kuris kolegai - plastikos chirurgui V. Žvyniui - sužalojo veidą".

REKLAMA

Gydytojas bus apklaustas artimiausiu metu.

"Jeigu pasitvirtins pareiškime nurodyti faktai, tuomet E. Žurauskui bus pateikti įtarimai dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo", - sakė K. Kasciukevičius.

Šaltinis Kauno klinikinėje ligoninėje sakė, kad incidentas svarstytas Gydytojų etikos komisijoje, kurios gauti pareiškimai prieštarauja vienas kitam: "Vienas rašo, kad mušė, kitas - kad ne. Dabar tuo užsiima policija".

Dienos chirurgijos centro darbą administruojantis gydytojas chirurgas E. Žurauskas portalui Balsas.lt sakė, kad tiek purvo, kaip pastarosiomis dienomis, ant jo galvos nebuvo išpilta per visągyvenimą: "Gydytojai iš pradžių įvertina aplinkybes, paskui operuoja. O ne taip, kaip daro žurnalistais ir kiti asmenys. Paima ir amputuoja neišsiaiškinę".

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau aplinkybių gydytojas atsisakė nurodyti tikinantis turintis pernelyg daug darbo.

Nukentėjusysis, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas V. Žvinys telefoną yra išjungęs. Darbo telefonu taip pat niekas neatsiliepia.

Pasak kolegų, konfliktas kilo ne dėl pinigų ar kyšių. Tai tiesiog buvo ginčas.  

------------

Policijai apie įvykį buvo pranešta ne iš karto.

Patikrinus nurodytas aplinkybes ir apklausus kitus ligoninėje dirbančius medikus, buvo iškelta baudžiamoji byla dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Pasak Klinikinės ligoninės atstovo, tai tebuvo nesusipratimas, o apie pareiškimą ir pradėtą ikiteisminį tyrimą informacijos, sakė, neturintis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų