REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasiutligė ir seksualumas

Efektas netikėtas, bet, deja, pasinaudoti juo vargu ar teks. Pasirodo, baisioji liga pasiutligė turi šalutinį efektą – ji sustiprina libido!

REKLAMA
REKLAMA

Tai padėjo atrasti viena 28 metų indė, kuri kreipėsi į gydytojus, skųsdamasi (!) netikėtai padidėjusiu seksualiniu apetitu. Moteris gydytojams papasakojo, kad dėl nuolatinio lytinio susijaudinimo ji pastaruoju metu labai dažnai mylisi su vyru, nors nieko panašaus nebuvo visus aštuonerius jų santuokos metus.

REKLAMA

Laimingas indas ilgai nesidžiaugė: netrukus moteriai atsirado vandens ir gryno oro baimė, tad gydytojai spėjo, kad pacientė serga pasiutlige. Iš tiesų, paaiškėjo, kad moteriškei prieš kurį laiką įkando neskiepytas mažas šunelis, tačiau žaizda buvo tokia nedidelė, kad į gydytojus nukentėjusioji nusprendė nesikreipti. Deja, liga buvo pažengusi taip toli, kad vargšė moteris netrukus mirė.

Vadinasi, pasiutligė – geriausias (ir mirtiniausias) visų laikų afrodiziakas? Gydytojai mano, kad virusas ligonės smegenyse „įjungė“ už seksualinį geismą atsakingas sritis. Ir, žinoma, jie nerekomenduoja pasinaudoti liga dėl šio keisto efekto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų