REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvos vaikinų krepšinio iki 19 metų rinktinė pradėjo pasirengimą 2013 metų pasaulio čempionatui, kuris birželio 27 – liepos 7 dienomis vyks Prahoje (Čekija), teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu rinktinės kandidatai daugiausia dėmesio skiria fiziniam pasirengimui, o treniruojasi ir Lietuvos sporto universiteto apšilimo aikštėje bei manieže. „Krepšininkų fizinis pasirengimas skirtingas. Vieni grįžo iš JAV, kiti atstovavo šalies klubams. Manau, kad dauguma jau pakankamai pailsėjo ir gali vis intensyviau treniruotis.

REKLAMA

Pirmose treniruotėse daugiausia dėmesio skiriame bendram fiziniam pasirengimui. Dabar krūvis didelis, artėjant varžyboms jį mažinsime. Vaikinai treniruojasi ir su kamuoliu, turime nedaug laiko pasirengti čempionatui“, – sakė U-19 rinktinės vyr. treneris Tomas Masiulis.

Šiuo metu daugiausia laiko krepšininkai praleidžia su fizinio rengimo treneriu Justinu Grainiu. Krepšininkai treniruojasi kiekvieną dieną. „Po įvadinio jau pradėjome antrą fizinio pasirengimo ciklą.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar daugiausia dėmesio skiriame ištvermės, galingumo pratimams, aerobiniams krūviams, o tai deriname su krepšinio treniruotėmis. Jas rengiame ne tik LSU sporto bazėse, bet ir Dainų slėnyje, siekiame, kad treniruotės būtų kuo įvairesnės“, – sakė treneris J. Grainys.

Kaune Lietuvos vaikinų rinktinė treniruosis iki šio šeštadienio, o kitą savaitę pasirengimą pasaulio čempionatui tęs Druskininkuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų