REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dingusios varėniškės šeimoje dar viena nelaimė – merginos tėvą ištiko insultas

Vienoje Didžiosios Britanijos modelių atrankos agentūrų svetainių aptikta galbūt dingusiosios anketa

Dingusios 19-metės Senosios Varėnos gyventojos Sandros Naujūnaitės artimieji apie ją nesulaukia jokių žinių, o dabar šeimą prislėgė ir dar viena nelaimė – dingusios merginos tėvą ištiko insultas.

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad kol kas pareigūnų atliekamas tyrimas yra atsidūręs aklavietėje, mat nėra žinoma naujų faktų apie galimą merginos buvimo vietą.

REKLAMA

Internete S. Naujūnaitės pėdsakų taip pat nedaug, bet vienoje užsienio modelių atrankos agentūrų svetainių galima yra galbūt šios merginos užpildyta anketa. Joje į dingusiąją panaši mergina prisistato Sandra Julija Naujūnaite. Šalia įdėta ir nuotrauka, kurioje įamžinta į Sandrą panaši merginą. Anketoje nurodoma, kad mergina yra lietuvė, kalbanti anglų ir rusų kalbomis. Nėra aišku, kada minėta anketa atsirado internete ir kokio senumo joje esanti informacija.

REKLAMA
REKLAMA

Balsas.lt jau rašė, kad gegužės 16-osios vakarą pabėgioti miestelio prieigose susiruošusi mergina į namus negrįžo. Paskutinį kartą artimieji su S. Naujūnaite bendravo apie 21 val. – ji paskambino tėvui ir pranešė, kad grįš po dešimties minučių. Nei žadėtu laiku, nei vėliau namie devyniolikmetė nepasirodė, o patys bandę jai skambinti artimieji tesužinojo, kad telefonas yra išjungtas. Tėvai pagalbos kreipėsi į pareigūnus. Šiems pavyko nustatyti, iš kur paskutinį kartą mergina skambino gimdytojams. Buvo apieškotas ir miško plotas prie kelio, kuriuo galbūt bėgiojo S. Naujūnaitė. Kinologams su šunimis pavyko rasti nuplėštą merginos laikrodį ir kitų įkalčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalui balsas.lt dingusios devyniolikmetės brolis teigė, kad nežinios prislėgti artimieji kreipėsi pagalbos net į ekstrasensus: „Jie tvirtai pasakė, kad Sandra yra gyva ir laikoma šaltoje vietoje. Vėliau pridūrė, kad ji yra pervežama į kitą vietą.“ Dingusios merginos brolis pasakojo, kad paskutinį kartą su seserimi kalbėjosi ketvirtadienį: „Su seserimi kalbėjausi dieną. Man nepasirodė, kad ji būtų buvusi nusiminusi. Vėliau mama pasakojo, kad Sandra ketvirtadienio vakarą atrodė nusiminusi, tačiau kalbėtis apie tai nepanoro ir nusprendė pabėgioti.“

Dingusi mergina – Daugų technologijos ir verslo mokyklos pirmakursė. Su kurso draugais, anot 19-metės brolio, ji sutarė gerai. „Ne kartą teko matyti ją su draugais, jokių įtarimų man jie nesukėlė. Tiesa, buvo viena draugė, kurią įtarinėjame. Ji buvo labai keista mergina, bet neturiu faktų, todėl negaliu nieko konkretaus pasakyti. Jos anksčiau bendravo, bet vėliau susipyko“, – pasakojo dingusios S. Naujūnaitės brolis. Iš tyrėjų jokių žinių 19-metės brolis teigė nesulaukęs. Jis tik žino, kad netrukus pareigūnai turėtų gauti telefoninių pokalbių išklotinę, kuri galbūt paspartins jaunos merginos paiešką.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų