REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio popietę pergalę Lietuvos futbolo „SMSCredit.lt A lygos“ pirmenybių 14 turo rungtynėse šventė Panevėžio „Ekranas“. Šalies čempionai išvykoje tik po atkaklios kovos minimaliu rezultatu 1-0 įveikė Marijampolės „Sūduvą“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiame mače lietaus netrūko. Abiejų komandų futbolininkai ne kartą krito ant žemės, todėl neretai žaidėjams  išlaikyti pusiausvyros nepadėjo net patikima avalynė.

REKLAMA

Per pirmas 45 minutes šeimininkų gretose galimybę pasižymėti turėjo tik Nerijus Valskis, bet į baudos aikštelę įsiveržusį varžovą sustabdė panevėžiečių vartininkas Tadas Kauneckas. Vartų sargas puikiai sureagavo į priešininko smūgį ir jį atrėmė.

Vienintelis įvartis šiame mače buvo įmuštas 39 minutę. Įvartį į „Sūduvos“ vartus įmušė Aurimas Vertelis, kuris turėjo gerokai pavargti, jog kamuolys atsidurtų Marijampolės komandos vartų tinkle.

REKLAMA
REKLAMA

Antroje susitikimo pusėje toliau vyko apylygė kova. Nors ilgiau kamuolį kontroliavo „Ekranas“, šeimininkai nepasidavė ir stengėsi pavojingai kontratakuoti.

„Sūduva“ pavojingų epizodų sukūrė tik antrojo kėlinio pabaigoje, bet jų paversti įvarčiais nepavyko. Pergalę ir tris taškus iškovojęs „Ekranas“ laikinai turnyrinėje lentelėje kylą į pirmąją poziciją.

  • Rezultatai:
  • „Sūduva“ 0 – 1 „Ekranas“
  • 39‘ [0 – 1] Aurimas Vertelis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų