• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sezoną Italijos čempionato turnyrinės lentelės viduryje baigęs Milano „Inter“ klubas turės naują trenerį. Penktadienio vakarą oficialiai pranešta, kad po 14 praleistų mėnesių už italų ekipos vairo 37 metų strategas Andrea Stramaccioni privalės ieškotis naujos darbovietės.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunas specialistas apie savo atleidimą sužinojo telefonu, kai jam ketvirtadienį skambučiu apie tai pranešė komandos sporto direktorius Marco Branca. Manoma, kad didžiausią nepasitenkinimą trenerio atliktu darbu išreiškė klubo prezidentas Massimo Moratti.

REKLAMA

A.Stramaccioni „Inter“ ekipos vairą perėmė 2012 metų kovą, kai vyriausiojo trenerio poste pakeitė atleistą strategą Claudio Ranieri. Dabartinis Andrea kontraktas su Milano miesto klubu galiojo iki 2015 metų vasaros.

Vyriausiojo stratego darbas „Inter“ klube buvo pirmasis jauno trenerio karjeroje. Nors praėjusio sezono pabaiga buvo daug žadanti, šiuos metus „madų sostinės“ komanda baigė savo sąskaitoje turėdama net 16 pralaimėjimų.

REKLAMA
REKLAMA

Realiausiu kandidatu „Inter“ komandoje pakeisti atleistą A.Stramaccioni yra įvardijamas Walteras Mazzarri. Pastarasis savaitės pradžioje atsistatydino iš „Napoli“ klubo.

Vos devintoje turnyrinės lentelės vietoje sezoną baigusi Milano ekipa kitąmet Europos turnyruose nežais, todėl artėjančią vasarą komandos biudžetas gerokai sumažės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų