REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad Londono „Arsenal“ klubas nieko nelaukęs pradeda komplektaciją naujam sezonui. Pranešama, kad „kanonieriai“ pasiekė susitarimą su Velso „Swansea City“ ekipa dėl pastarosios kapitono Ashley Williamso įsigijimo.

REKLAMA
REKLAMA

Treneris Arsene‘as Wengeras vidurio gynėju domėjosi dar praėjusiais metais, bet kontraktą su 28 metų futbolininku sudarys tik po dviejų savaičių.

REKLAMA

Neoficialiais duomenimis pranešama, kad už Velso rinktinės kapitoną „kanonieriai“ paklos apie 10 milijonų svarų sterlingų. Per savaitę gynėjas turėtų uždirbti 60 tūkst. svarų.

Kiek anksčiau A.Williamsas buvo pareiškęs, jog kitą sezoną jis norėtų rungtyniauti komandoje, kuri savo kišenėje turės kelialapį į UEFA Čempionų lygą. Kadangi „Arsenal“ klubui paskutiniame „Premier“ lygos ture iškovoti kelialapį pavyko, futbolininkas nedvejojo ir sutiko su Londono komandos pasiūlymu.

REKLAMA
REKLAMA

Treneris A.Wengeras šį sezoną ne kartą liaupsino „Swansea City“ ekipos vidurio gynėją. Prancūzo manymu, kitą sezoną A.Williamso patirtis „kanonieriams“ bus ypač reikalinga.

Šį sezoną futbolininkas, vilkėdamas „Swansea“ marškinėlius, sužaidė 33 rungtynes. Verta paminėti, kad nuo 2008 metų gynėjas atstovauja ir Velso futbolo rinktinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų