• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miuncheno „Bayern“ atakuojantis saugas Franckas Ribery pila žibalo į UEFA Čempionų lygos finalo ugnį pareikšdamas, kad „Bayern“ klubas yra tiesiog stipresnis už Dortmundo „Borussia“.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad jau šį šeštadienį Londono „Wembley“ stadione susigrums „Bayern“ ir „Borussia“ klubai, kurie kovos dėl Čempionų lygos trofėjaus. „Bayern“ prancūzas mano, kad jiems pavyks nesunkiai laimėti šį titulą, jei tik „Bayern“ žais savo žaidimą.

REKLAMA

„Likau sužavėtas kaip „Borussia“ sugebėjo pusfinalyje įveikti Madrido „Real“ klubą, bet mums apie tai nereikia galvoti. Turime susitelkti tik į savo žaidimą. Mes esame tiesiog stipresni“, - kalbėjo F.Ribery.

„Jei būsime viskam pasiruošę ir atiduosime visus 100 procentų, laimėsime finalą. Mes puikiai žinome „Borussia“ klubą. Jie nuo mūsų neturi jokių paslapčių. Svarbiausia, kad per daug nespaustume savęs“.

„Prieš „Borussia“ tikrai sunku žaisti, nes ji fiziškai stipri ekipa ir gerai ginasi. Nežinau ar kada nors mus dar pavyks patekti į Čempionų lygos finalą, taigi mes atiduosime viską ką turime, kad pagaliau iškovotume šį trofėjų“, - užbaigė F.Ribery.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų