REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinį pavasario savaitaglį vilniečius ir miesto svečius nustebins įspūdingų dvikovų lavina, kuri įsilies į tarptautinį turnyrą – „Kikbokso kariai – perversmas“.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužės 30 d. Profesionalaus kikbokso organizacija žada nepakartojamą reginį visiems kovinio sporto mėgėjams, o tie, kas dar nėra artimai susidūrę su kikbokso sportu, turės galimybę išvysti gražiausią jo pusę - aršias bei dinamiškas, kraują stingdančias dvikovas!

REKLAMA

Turnyre numatomos 8 kovos: keturios pagal mėgėju taisykles, 4 pagal profesionalų WAKO k1 taisykles. Mėgėjų dvikovose pamatysime ne tik kikbokso mokyklą atstovaujančius kovotojus. Viena iš apšildomųjų kovų vyks pagal Muay Thai taisykles.

Antrasis „Kikbokso kariai“ turnyras kelia savo kartelę ir pereina į tarptautinį lygį, tad vakaro svečiai stebės itin pajėgių užsienio kovotojų kovas dėl pergalių. Vakaro akcentas - titulinė dvikova dėl pasaulio čempiono WKN (world kickboxing network) diržo!

REKLAMA
REKLAMA

Profesionalaus kikbokso organizacija, bendradarbiaudama su Lietuvos kikbokso federacija, kviečia visus sportinių renginių mėgėjus ir Vilniaus svečius gegužės 30 d. 18.00 val. į „Pramogų banką“. Nepraleiskit progos sudalyvauti įspūdingame koviniame renginyje ir pamatyti nepakartojamų dvikovų.

Užsakymo nr. 1119R

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų