REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį toliau tęsėsi Lietuvos regbio-15 čempionato kovos. Buvo sužaistos trejos rungtynės, kuriose užfiksuotos Plungės, Šiaulių bei Klaipėdos klubų pergalės. Čempionato lyderiu išlieka Šiaulių „Vairo-Jupojos“ klubas, tačiau įsibėgėjo kova dėl antrosios vietos, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį buvo sužaistos dvejos rungtynės čempionato pirmojoje grupėje, kur kaunasi stipriausi šalies klubai. Šiauliuose vietos regbininkai net 74:17 (43:5) nugalėjo Panevėžio „Ryšių statybos“ klubą. Plungėje susiklostė įdomi kova tarp „Perkūno“ ir „VRA-Tauro“. Po pirmojo kėlinio šeimininkai atsiliko rezultatu 3:12, tačiau antrajame kėlinyje atsitiesė ir šventė pergalę prieš vilniečius 30:12.

REKLAMA

„Perkūno“ treneris Artūras Rachimovas po rungtynių sakė, kad pergalę lėmė žaidėjų susikaupimas antrajame kėlinyje: „Antroje rungtynių pusėje žaidėjai pradėjo vykdyti numatytus nurodymus, todėl žaidimas iškart pagerėjo. Tikėjomės nugalėti ir džiaugiuosi, kad visa komanda prie to prisidėjo.“

Po šių rungtynių Vilniaus akademijos auklėtiniai šoktelėjo į antrąją poziciją, o 3 taškus įsirašę „Perkūno“ regbininkai pakilo iš penktosios vietos į trečiąją. Anot, trenerio, plungiškių tikslas šiais metais patekti tarp keturių geriausiųjų.

Antrojoje čempionato grupėje buvo sužaistos vienerios rungtynės. Jose „Klaipėdos-Kovo“ komanda 38:12 nugalėjo Vilniaus „Geležinį vilką“. Rungtynės tarp Klaipėdos „Viesulo“ ir Šiaulių PRC buvo atidėtos į gegužės 23-ąją dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų