REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Madrido „Real“ komandos prezidentas Florentino Perezas oficialiai patvirtino, kad po sezono „karališkąjį“ klubą paliks vyriausiasis treneris Jose Mourinho. Tai ekipos vadovas viešai pranešė surengtoje spaudos konferencijoje.

REKLAMA
REKLAMA

 

Ispanijos sostinės komandos vadovų kantrybės taurę perpildė klubo patirta nesėkmė šalies Karaliaus taurės („Copa del Rey“) finale, kuriame po pratęsimo pergalę rezultatu 2-1 šventė „Atletico“.

REKLAMA

„Abi pusės nusprendė, kad atėjo laikas nutraukti bendradarbiavimą. Norėčiau padėkoti J.Mourinho už visą jo sunkų darbą per pastaruosius trejus metus. Komanda patobulėjo, todėl norėčiau treneriui palinkėti sėkmės“, - sakė komandos prezidentas.

„Viskas yra reliatyvu. Nors žengėme didelį žingsnį į priekį, iki užsibrėžtų tikslų šiek tiek pritrūko. Šio sezono pasiekimai netenkino nei „Real“ klubo, nei trenerio J.Mourinho. Kiekvienas treneris turi savus bruožus. Ar jis padarė klaidų? Žinoma. Jis pats tai pripažino“.

REKLAMA
REKLAMA

„Treneris ne kartą peržengė leistiną ribą, todėl tai negalėjo toliau tęstis. Atėjo laikas, kai mūsų keliai turi pasukti skirtingomis kryptimis, todėl norėčiau dar kartą padėkoti J.Mourinho už nuveiktą sunkų darbą, - spaudos konferencijoje kalbėjo F.Perezas.

Po nesėkmės Karaliaus taurės finale pats J.Mourinho pripažino, kad tai buvo pats nesėkmingiausias sezonas jo karjeroje.

Per trejus metus „Real“ klube strategas iškovojo tris trofėjus. 2011 metais specialistas su Madrido ekipa iškovojo Karaliaus taurę, o dar po metų – „La Liga“ ir šalies „Supertaurės“ trofėjus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų