REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Londono „Tottenham“ klubo valdybos pirmininkas Lordas Sugaras turėtų „degti pragare“. Bent jau taip mano daugelis šios komandos gerbėjų, kurie, vakar vykusiose paskutinio Anglijos „Premier“ lygos turo rungtynėse su „Sunderland“, pamanė, kad jų palaikoma ekipa vis dar turi galimybę iškovoti vietą UEFA Čempionų lygos atrankoje.

REKLAMA
REKLAMA

Deja, socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbta L.Sugaro žinutė, esą „Newcastle“ išlygino rezultatą mače su Londono „Arsenal“, buvo apgaulė. Tačiau kai kurie „Spurs“ klubo gerbėjai suskubo patikėti išankstiniais pranešimais ir pradėjo triumfuoti „White Hart Lane“ stadione.

REKLAMA

Apie melą „Tottenham“ aistruoliai sužinojo tik rungtynėms pasibaigus, todėl išankstinė šventė baigėsi liūdesiu ir ašaromis.

„Taip, jau buvau patikėjęs, kad mes turime šansą patekti į Čempionų lygą. Stadione susirinkę gerbėjai pradėjo labai audringai šaukti. Tai leido suprasti, jog įvyko kažkas neįtikėtino“, - sakė „Tottenham“ kapitonas Michaelas Dawsonas.

„Tiesa, kai Garethas Bale‘as įmušė, fanai taip audringai nereagavo. Supratome, kad tam, jog įvyktų stebuklas, vien tik mūsų pergalės nepakaks“, - teigė gynėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynės, kuriose susitiko „Tottenham“ ir „Sunderland“, baigėsi Londono ekipos pergale 1-0. Kaip ir minėjo M.Dawsonas, šiame susitikime vienintelį kartą pasižymėjo G.Bale’as.

Savo ruožtu „Arsenal“ išvykoje taip pat minimaliu rezultatu 1-0 nugalėjo „Newcastle“ klubą. Laurento Koscielny įvartis atvėrė „kanonieriams“ kelią į kito sezono Čempionų lygą, tuo tarpu „Tottenham“ teks tenkintis vieta Europos lygos turnyre

Jei trenerio Arsene'o Wengero auklėtiniams nebūtų pavykę iškovoti pergalės, kelialapį į prestižiškiausią Senojo žemyno turnyrą būtų iškovojusi stratego Andre Villas-Boaso treniruojama ekipa.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų