REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Gavome lėkštę, galėsime dabar iš jos valgyti , – po triumfo profesionalų lygos klasikinių šokių šou taurės varžybose juokavo charizmatiškasis šokėjas Donatas Vėželis – Iš tikrųjų pirmą kartą šokome tokiose varžybose – „show dance“. Tai tikrai atskira disciplina. Kai dalyvaujame varžybose šokame 5 standartinius šokius ir vienu metu su daug porų.  Labai smagu turėti tokį titulą.“

REKLAMA
REKLAMA

- Kurią porą laikėte savo pagrindine konkurente?, – Balsas.lt pasiteiravo D. Vėželio.

- Iš tikrųjų nemačiau kitų pasirodymų, nes nenorėjau „maišytis“. Girdėjau, kad italai labai gerai pasirodė, kurie liko antri. Jie šoka dešimt šokių ir dar Lotynų Amerikos, ir daro pakėlimus labai gerai, kurie vadinami „liftais“. Toje srityje tikrai gerai pasirodė. Mes esame labai techniški ir tai yra privalumas, nes dalyvaujame tokiose varžybose. Šokame iš karto finale ir profesionalų lygoje dabar esame pirmi.

REKLAMA

- Edita Daniūtė kartu savo partneriu italu Mirko Gozzoli taip pat čia turėjo šokti, bet būtų atstovavusi Italijai. O Jūs esate lietuviška pora, ką Jums patiems reiškia atstovauti Lietuvai?

- Visą laiką bandome pasakyti, kad esame grynai lietuviška pora. Kiti šokėjai tokie kaip E. Daniūtė ar Arūnas Bižokas – „susimaišę“. Esame labai dideli patriotai ir už Lietuvą šokti yra labai smagu. Net trūksta žodžių apibūdinti tą jausmą. Ypatingai čia, kai dalyvauja ir „Žuvėdros“ kolektyvas – atmosfera „superinė“.

REKLAMA
REKLAMA

- Kyla minčių apie karjeros pabaigą?

- Aišku, yra, bet dar norime pašokti. Galime, jaučiame, kad yra kur tobulėti ir nenorime nustoti šokti. Mums nuo to tik geriau kaip šokėjams, treneriams ir teisėjams. Stengsimės dar tris metus šokti.

TIK FAKTAI

D. Vėželis ir jo partnerė ne tik ant parketo, bet ir gyvenime Lina Chatkevičiūtė atstovauja Kauno „Sūkurio“ klubui. Jie – Europos ir pasaulio klasikinių šokių čempionai. 2012 metais WDSF profesionalų lygos Europos klasikinių šokių čempionato bronzos laimėtojai. Šiuo metu profesionalų lygos reitinge – pirmi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų