REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijoje dėl kelialapio į kito sezono UEFA Čempionų lygą kovojantis Londono „Tottenham“ klubas rimtai nusitaikė į „Barcelona“ ekipos puolėją Davidą Villą. Pastarasis vis dažniau siejamas su anglų komandomis, todėl visai realu, jog vasarą futbolininkas paliks saulėtąją Ispaniją.

REKLAMA
REKLAMA

Remiantis spaudos pranešimais, ispanas sutiktų persikelti į „Spurs“ ekipą su sąlyga, jeigu jai pavyks išsikovoti vietą prestižiškiausiame Europos turnyre. Jei treneris Andre Villas-Boasas šį planą įgyvendins, tokiu atveju „Tottenham“ galės pradėti derybas su katalonais.

REKLAMA

Neoficialiais duomenimis, už 31 metų D.Villą Londono klubas yra pasirengęs pakloti 12 milijonų eurų išpirką. Per savaitę puolėjas naujoje komandoje uždirbtų apie 130 tūkst. eurų.

Manoma, kad futbolininkas „Tottenham“ ekipoje pakeistų kitą puolėjo pozicijos žaidėją Emmanuelį Adebayorą, kuris po šio sezono veikiausiai atsisveikins su „Spurs“ klubu.

Pastaruoju metu D.Villa buvo itin siejamas su kita Londono komanda „Arsenal“. Tiesa, „kanonieriai“ vis dar konkrečių veiksmų nesiima ir laukia artėjančios vasaros. Trenerio Arsene‘o Wengero teigimu, nėra prasmės kur nors skubėti.

Patyręs puolėjas praėjusį sezoną gydėsi kojos lūžį, todėl Katalonijos komandos nariui sunkiai sekasi susigrąžinti prarastą puikią sportinę formą. Šį sezoną ispanas sužaidė 37 rungtynes ir įmušė 14 įvarčių. Futbolininkas taip pat atliko ir keturis rezultatyvius perdavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų