REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prancūzijos dienraštis „L‘Equipe“ skelbia, kad Anglijos „Manchester City“ klubas sutinka Prancūzijos „Monaco“ ekipai parduoti puolėją Carlosą Tevezą, kuris visai neseniai išreiškė norą persikelti rungtyniauti į kurią nors kitą komandą.

REKLAMA
REKLAMA

Dabartinis 29 metų argentiniečio ir arabų Šeichams priklausančio klubo sudarytas kontraktas galioja iki 2014 metų vasaros. Jei futbolininkas nuspręs likti Mančesterio mieste ir kitam sezonui, po metų jis taps laisvuoju agentu.

REKLAMA

Neoficialiais duomenimis, į „Ligue 1“ pirmenybes grįžtantis „Monaco“ yra pasirengęs Argentinos rinktinės nariui kasmet mokėti 10 milijonų eurų atlyginimą. Tokią sumą kasmet Madrido „Real“ komandoje uždirba pats Cristiano Ronaldo.

Šią vasarą prancūzų ekipa yra pasirengusi išleisti ne vieną dešimtį milijonų. Manoma, kad naujų žaidėjų įsigijimui „Monaco“ išleis apie 200 milijonų eurų. Pastaraisiais metais panašias sumas rinkoje išleidžia Prancūzijos čempionu tapęs Paryžiaus „Saint-Germain“.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Monako komandai ne itin sekasi sutarti su Prancūzijos futbolo federacija (PFF) dėl finansų. Klubo noras švaistytis milijoninėmis sumomis prasilenkia su taisyklėmis, todėl federacija nėra linkusi „Ligue 2“ čempionams taikyti išskirtines nuolaidas.

Spauda praneša, kad treneris Claudio Ranieri taip pat išreiškė norą savo ekipoje matyti Madrido „Atletico“ klubo lyderį Radamelį Falcao, kuris yra glaudžiai siejamas su Londono „Chelsea“ ir Madrido „Real“. Tačiau „Monaco“ už kolumbietį yra pasiryžęs pakloti 60 milijonų eurų išpirką, kurios ispanų pusė veikiausiai neatsisakytų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų