REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslo istoriją papuošė daugybė neįtikėtinų ir sėkmingų idėjų, kurias iš pradžių niekino ekspertai ir trypė kritikai. Galiausiai pirkėjai palankiai priėmė neįprastus inovatorių pasiūlymus, o rizikuoti nepabūgę verslininkai galėjo juoktis iš nieko nepešusių skeptikų.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien dažniau nei bet kada anksčiau pasaulį išvysta verslai, kurių įkūrėjus norisi vadinti sėkmingais bepročiais, rašo CNBC.

REKLAMA

Siūlome susipažinti su keletu neįprastų, tačiau sėkmingų verslo idėjų.

Šunų perukai

Perukų gamyba Ruthos Reginos šeimoje tapo iš kartos į kartą perduodamu amatu. 50 metų sulaukusi moteris yra aštuntos kartos atstovė, kuri užsiima šia veikla.

Vis dėlto R. Regina nutarė perukų versle įsitvirtinti neišartuose dirvonuose ir prieš 20 metų įkūrė bendrovę „Wiggles Dog Wigs“, kuri užsiima perukų gamyba šunims. Mintį užsiimti netradicine veikla pakišo R. Reginos dukterėčia, kuri paprašė padaryti peruką jos augintiniui.

REKLAMA
REKLAMA

Du sėkmingos veiklos dešimtmečiai yra puikiausias įrodymas, kad net ir patys keisčiausi produktai gali rasti savo pirkėją.

Ožkų nuoma

Ekologija – tai didelis ir brangus verslas. Geriausias to įrodymas bendrovė - „We Rent Goats“, kuri siūlo kiekvienam norinčiam išnuomoti būrį ožkų. Pastarosios puikiai graužia nepageidaujamus krūmus ir žoles. Žinoma, augalus puikiai naikina ir chemikalai, tačiau pastarieji teršia gamtą.

Bendrovės nedomina smulkūs užsakymai. Minimalus nuomuojamų ožkų skaičius – 100 vienetų.

Rytas be pagirių

Pagirios sukelia baisias fizines kančias. Galvos skausmas, svaigulys, padidėjęs jautrumas šviesai ir nusiaubti namai yra geriausi vakarėlių draugai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bendrovė „Hangover Helpers“ siūlo ne tik pasirūpinti vaistais nuo galvos skausmo ir mineraliniu vandeniu, bet ir pamaitinti jūsų virtuvėje ruoštu patiekalu, sutvarkyti nusiaubtą butą bei išplauti šventės metu priterštus indus.

Stilingi karstai

Tiems kas nenori savo artimųjų laidoti paprastoje medinėje dėžėje „Couture Caskets“ siūlo sukurti individualų ir žaismingą karstą. Bendrovės teigimu karsto formą riboja tik užsakovų fantazijos galimybės.

„Couture Caskets“ meistrai gali sukurit bet kokios formos ir spalvų derinio karstą. Mylimi žmonės į paskutinę kelionę gali būti palydėti jachtos, lėktuvo, kamuolio, katės ar geometrinės figūros karste.

REKLAMA

Višta vietoje šuns

Daugelis žmonių namuose augina šunis arba kates, tačiau „My Pet Chicken“ nusprendė originalių sprendimų ieškantiems gyvūnų mylėtojams suteikti galimybę įsigyti dekoratyvinių vištų bei gaidžių.

Bendrovė pardavinėja ne tik gyvūnus, bet ir jiems skirtas prekes. Didžiausią nuostabą kelia ne girdyklos ir žaislai, tačiau specialiai vištoms skirtos sauskelnės.

Dovana – siurprizas

Vieni žmonės nori pradžiuginti save nedidele dovanėle, kiti nežino ką padovanoti savo artimam. Į pagalba skuba „SomethingStore“, kuri siūlo už 10 JAV dolerių atsiųsti dovaną siurprizą. Pirkėjas iš anksto nežino siuntinio turinio ir tik gavęs dovaną gali įvertinti siuntėjų originalumą.

REKLAMA

Bendrovės teigimu pirkėjas gali sulaukti tokių dovanų kaip knygos, saldumynai, atvirkščiai einantis laikrodis ir panašios smulkmenos.

Vyriški pyragaičiai

Lygių galimybių, metroseksualų, retroseksualų ir gastroseksualų pasaulyje propaguoti maskulinizmą gali būti rizikinga. „Butch Bakery“ surizikavo ir pateikė rinkai vyriškų pyragaičių.

Bendrovės įsitikinimu skanėstų puošyboje dominuoja moteriškos spalvos, faktūros ir kiti estetikos elementai. „Butch Bakery“ vietoje rožinių kaspinėlių renkasi kamufliažinį glaistą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pagalvės nuo raukšlių

Ant pilvo bei šono mėgstantys miegoti žmonės susiduria su problema – po aštuonių valandų saldaus miego tokioje pozoje ant veido lieka įsirėžusios patalynės žymės. Senstant toks gulėjimo būdas skatina susidaryti raukšles ir ištampo veido odą. Bent jau taip teigia „Mumbani Fresh Face pillow“ gamintojai.

Anot jų, dėvima pagalvė yra skirta kovai prieš raukšles ir garantuoja stangrią veido odą senatvėje.

Draugų nuoma

Anot siauro mąstymo žmonių, už pinigus draugų nenusipirksi. RentAFriend.com tinklalapio kūrėjai galvoja kiek kitaip ir siūlo išsinuomoti draugą už 10 JAV dolerių valandai.

Pirktas draugas mielai išlenks su jumis bokalą alaus, papietaus bei nueis į kiną. Idėjos autoriai iš anksto perspėja klientus, kad tai nėra nei pažiničių nei eskorto paslaugas teikiantis portalas, todėl pigios romantikos trokštantiems vienišiams nederėtų puoselėti tuščių vilčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų