REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kosmetikos ir parfumerijos parduotuvių tinklas „KristiAna“ prieš Kalėdas dalyvavo gerumo akcijoje ir skyrė beglobių gyvūnų prieglaudai VšĮ „SOS gyvūnai“ 22,5 tūkst. Lt.

Kosmetikos ir parfumerijos parduotuvių tinklas „KristiAna“ prieš Kalėdas dalyvavo gerumo akcijoje ir skyrė beglobių gyvūnų prieglaudai VšĮ „SOS gyvūnai“ 22,5 tūkst. Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Surinktos lėšos panaudotos prieglaudos renovacijai. Buvo įrengta katilinė apšiltinimo sistema, atnaujintas veterinarinės priežiūros kabinetas. Lietuvoje veikiančios beglobių gyvūnų prieglaudos dėl lėšų trūkumo nesugeba užtikrinti būtinųjų gyvūnų priežiūros reikalavimų, keliamų Europos Sąjungos prieglaudoms. Ši finansinė injekcija leis prieglaudai tobulinti savo infrastruktūrą ir tapti viena geriausiai aprūpintų prieglaudų Lietuvoje.

REKLAMA

„Siekiant užtikrinti tinkamą beglobių gyvūnų priežiūrą reikia pasirūpinti ne tik užuovėja ir maistu. Dažnai pas mus patenkantys gyvūnai būna sergantys ar sužeisti. Kad išvengtume ligų protrūkio prieglaudoje privalome pasirūpinti veterinarine priežiūra, karantinavimu. Taip pat labai svarbu, kad gyvūnai žiemą nešaltų, kad laikinuose namuose jiems būtų gera ir jauku“, – teigia VšĮ „SOS gyvūnai“ Ilona Reklaitytė-Mezenceva.

REKLAMA
REKLAMA

VšĮ „SOS gyvūnai“, kaip ir daugelis kitų beglobių gyvūnų prieglaudų nėra finansuojamos valstybinių institucijų, todėl gyvūnų priežiūros, aprūpinimo ir apgyvendinimo sąlygos tiesiogiai priklauso nuo fizinių ir juridinių asmenų gerumo ir paaukotų lėšų. „Dėkojame mūsų pirkėjams, kad kartu su jais galėjome prisidėti prie šios gerumo akcijos. Esame laimingi, kad skirtos lėšos padės užtikrinti geresnes gyvūnų laikymo sąlygas. Įsitikinome, kad Lietuvoje vis mažiau abejingų žmonių. – minėjo Virginija Godelaitienė, UAB „Kristiana“ generalinė direktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Esame dėkingi UAB „KristiAna“ ir jos kolektyvui. Kiekvienas litas mums yra itin svarbus, nes galime pamaitinti dar vieną beglobį. 22,5 tūkst. Litų, kuriuos mums paaukojo UAB „KristiAna“ ir jos geraširdžiai klientai leido pasirūpinti ne tik būtinosiomis reikmėmis bet ir tobulinti prieglaudą – įrengti šildymo sistemą ir svarbiausia – pradėti rengti nuosavą veterinarijos kabinetą.“ – dėkingumo neslepia Ilona Reklaitytė-Mezenceva.

Apie gyvūnų globos organizaciją „SOS gyvūnai“

„SOS gyvūnai“ – 2006 metais įsikūrusi savanoriška gyvūnų globos organizacija. Iš pradžių, vadinta „Pifas.lt“, 2009 metais organizacija pervadinta į „SOS gyvūnai“. Organizacija užsiima gyvūnų globa bei naujų šeimininkų paieška. Per 2010 m. priimti globoti 2504 gyvūnai. „SOS gyvūnų“ prieglauda įsikūrusi Minsko pl. 33A, Vilniuje. Interneto svetainė – www.sos-gyvunai.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų